Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, prepacte ze meskam s updatom fotiek zajtra ich prihodim rastlinky sa pekne vytiahli a boli strieknute phytaminom 2ml L Stvrtok sa chystam trosku prihnojit kristalonom na start 8g na 10l(inac davka ma byt 10g na 10l)
Inak mam nove seeds chilli: Cayenne peper 6ks Pasilla Bajio 4ks
Dnes som presadzal rastlinky a to tieto: Salvia ohniva do 0.5L (krasne vonaju jej listy) Tabasco a ten do 1L
Ostatnym davam este 3dni a pojdu do vetsich.
A zistil som ze ma ojebaly s Mimozou, nechcela vyklicat a len tak z nudy som cekol na nete mimoza pudica seeds a nasiel som tam ovela insie semena ineho tvaru a inej farby.
A este otazka k tej chemii Mesurol co si otom myslite? vraj ked toto slimaky pozeru takk za cca 15min maju byt K.O ale velmy tomu neverim. A Vanish Slug unas nikde zohnat nemozem.
Vsetky chilli Noname boli presadene do 1l kvetinaca, a uz nahadzovali puky kvetov tak som ich otrhal aby rastlinky este povirastli (maju tak cca 18cm).
Zajtra prihodim foty A skoro som zabudol ten mutant co mal dve listy tak som ich ziletkov rozdelil.
Salvia uz nahodila puky kvetov a na 3 poschodi mi nejaka zelena husenka ozrala listy, inac sa nadherne vetvi. A dnes som sklidil 2 noname chiili papriicky. Uz mi odpocivaju na snurke v skrinke
Zajtra ked bude cas tak sem hodim foty.