Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar všem tak letos jsem zasadil 3x Himalaya gold a na zkoušku Royal automatic. jeden H:G: jsem dal kámošovi, další přesadil do přírody a třetí doma v květináčí(mám ho venku buď na parapetu nebo na dvorku). to samí bude i Royal automatic ten mám teprve zasazený 4 dni 3-tí den vyklíčil. tak jsem moc zvědav jak to letos dopadne, loni jsem sadil pozdě. přidávám pár fotek až pojedu do přírody pořídím i H.G. přesazený ven.
zdar,taky jsem sadil letos po prve roayl automatic a zatim se jim celkem dari,neni tt samozrejme uplna vyhra,ale na tt zz za dva mesice se sklizi tak tt celkem ujde ujde
po dalsich osmi dnech vyrostli a nabyli na palicich,ale na druhou stranu jim zacli usychat konecky listu a nebo je napdl nejaky skudce,samozrejme tt muze byt i tou nekvalitni pudou,hnojeni je hodne pestre