Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já myslím, že je docela fuk, podle čeho jsem to kupoval nebo sehnal nebo vybíral nebo co.
Jde o to, že to prostě mám a rád bych věděl, jak to použít.
Takže bych potřeboval radu jako např.: "dej to 3:2:1 a pak to celé smíchej 50:50 s kaktusovým substrátem"
Tak něco.
Tak to bych teda dal do jedněch květníkú pouze Bat-Mix do dalších zase pouze Royalty-Mix. Jsou to hotové pěstební substráty tak proč na nich něco měnit. Obzvlášť když jsou již předhnojeny na 6 týdnú. A ten Bio-supermix si nech na oživení substrátu po ukončení pěstu.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Ještě jeden dotaz bych měl.
Kdy začít s Phytaminem a jak dávkovat?
Vím, že dávkování je napsané i na obalu a bude tady o tom určitě někde i nějaké téma, ale pokud možno, tak poraďte.
Původní příspěvek od creewative
jojo, budu míchat
Přihodím tam trochu perlitu.
Ještě jeden dotaz bych měl.
Kdy začít s Phytaminem a jak dávkovat?
Vím, že dávkování je napsané i na obalu a bude tady o tom určitě někde i nějaké téma, ale pokud možno, tak poraďte.
Díky.
Nezapomeň ten perlit napufrovat.
citace:
No ja musim rict ze posledni pest ktery jsem prave dojel a momentalne schne jsem jel v kombinaci royalty/bat-mix s tim ze jsem ve vane vse krasne promichal...50L royalty a 25L bat mixu...a na vysledek si nemuzu stezovat-je luxusni...sice jsou to substraty silne predhnojene ale stejne nakonec kytkam chybel behem kvetove faze dusik....takze ja bych to promichal 75/25 nebo 50/50 a super mix bych asi vynechala nevim v cem ti prijde tezka,me prave prisla vzdusna az az
tod ma rada k hline...
a pyth-amin?
nekdo dava pouze na rust,nekdo i behem kvetu do 20teho dne...
ja osobne ho daval od pidirezu az skoro do pruplachu.U nej je riziko v pozdejsi aplikaci na kvetu v jedne veci-plisen.Ale pokud mas dobre odvetravani a nemas problem s vysokou vlhkosti a nevalis ho tam co druhy den,bat by jses nemel... pripravek je to lukxusni,vetsi se to,cukruje to,voni to...nac si ho odpirat i pozdeji a kdo namitne ze ma vliv na chut...mozna...ale ja to nikdy nevypozoroval,chut byla pokazde skvela
Právě proto, že jsi začátečník, tak Ti doporučuji odjet první kola v hotovém substrátu a nic dalšího do něj nemíchat. Experimentovat múžeš začít až si budeš při pěstování "jistej v kramflecích"
citace:
to: all
Ještě teda přidám doplňující info o první výsadbě.
Kdyby měl někdo nějaké doporučení, nebo zkušenost, prosím podělte se.
Takže půdu jsme probraly.
Dnes mi u semínek vylezly první klíčky
Bude to White Widow a Ice.
Na hnojení mám připraveno:
Phy-tamin
Terra Grow
Terra Bloom
Green Sensation
Final Solution
To vše pod 250W úsporka růst i květ.
Pokud máte nějaké typy k těmto konkrétním odrůdám, jako například úpravy (zastřihávání, scrog, ohýbání, atd.) Nebo k hnojkám, třeba "nepřeháněj to" nebo "neboj se toho" tak mi je prosím sdělte.
Budu rád opravdu za každou informaci, která pomůže.
Původní příspěvek od creewative
Ještě se vrátím k tomu Phy-taminu.
Výrobce udává 5ml na 1l jednou týdně.
Souhlasíte?
díky. [/B]
to by odpovidalo...nicmene urcite na ne nevycakas celej litr tim jsem si jisty,to az tak ve fazi kdy bydou kyti dost velke.Lepsi bude kdyz aplikaci rozdelis do dvou fazi po 0,5L s 2,5ml pythaminu a rozdelis to do celeho tydne takze to vychazi cca co 3 dnyjinak da se pouzit i do zalivky,ale postrik j podle me lepsi.