Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
než jeden velký, radši bych dal tři malé květináče, ať se kytky zbytečně navzájem neomezují kořeny a hlavně strhej ten alobal a kup si bílou nebo diamantovou fólii.. investice 50kč a odrazivé vlastnosti nesrovnatelně lepší..
no mam .. tam.. tento ... +... ete.. 2 male ... a som... ten ..box ..zvecsil .. som .. dal nanho .. este.. jednu .. PC ... bednu .. ... teraz ma .. vysku.... 66cm ... a ta folia kde sa to da kupit ?
Bez urážky (muselo to dát fůru práce), ale dva kejsy na sobě jsou blbost. Tak malýma úsporkama prosvítíš tak 10cm. Takže kytky se strašně potáhnou nahoru a použitelných z nich bude tak jedna palička navrchu.Podstatně lepší by bylo dát ty kejsy vedle sebe, a dát tam třeba 4-6 kytek, které musíš pečlivě zastřihávat a za včasu přepnout ať to jsou pěkné bonsaiky a ty úsporky tam dát 4 (nebo ve výsledku by se už vyplatila možná i 125W úsporka).
Reflexní fólii seženeš v každém growshopu tak si zjisti kam to máš nejblíž a vydej se směle tam :c)
nj bola to makacka ... ///dnes ... som ..som... to .. cele ... rozobral ..lebo ... (som prisiel na to ze tham rastlina nema ... miesto) a nahadzal do skrine komponenty .. ... vyska 50 sirka 45 a hlbka 40 taka .. kocka ..
tak to si udelal dobre... na ten prostor to bude svetla habadej a da se pouzit i na rust... jen musis dat nizzsi kvetinace a kytky zastrihavat a zavcasu prepnout, at ti to neleze do svetla....
jinak si myslim, ze mas dve varianty:
a) lampa horizontalne + stinitko, takze tak 4 nejake indicy co moc nerostou a pekne se vetvi aby se daly udelat pekne bonsaiky, pripadne SCROG
b) lampu doprostred , skrin vylepit reflexni folii zevnitr celou (na tak malou skrin toho moc potreba nebude) a 4 nejake sativy/indicy co to ženou spíše nahoru a postavit je okolo
zalezi na Tobě, z prvni varianty bude asi vetsi vynos ale ten vertikal, by byl, si myslim, taky zajimavy :c)
..tak me napada, kdyz uz sis objednaval lampu, mohl sis k tomu priobjednat i tu folii :c)
nj ... len dufam .. ze mi pride lampa do 24 hod :/ .... asi skusim to horizontalne ... ... len... to ... tienidlo ... nemam ... da sa .. to .. nejako ..vyrobit.. alebo ..lacno .. zohnat ? .. ...