Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se rozhod taky se podelit s svy chilli pokusy.. sice to nemam zdokunetovany tak pekne jako vetsina ostatnich ale par obrazku jsem udelal.. a taky mi treba pomuzete najit pricinu nejakych problemu jako opadavani kvetu,zloutnuti a podobne ptakoviny.... ale to az podle fotek
Takze chilli jsem zacal pestovat nekdy v zime,kdy jsem dostal jednu no name sazenicku( pokud mi urcite druh tak budu moc rad) tu jsem mel pod sodikem,MH vybojkou,zarivkou,za oknem,jen tak na policce v pokoji.... no asi vsude a paprice to bylo uplne jedno a furt si jela svou
jednu urodu z ni uz mam za sebou, bylo z ni pres 30 papricek,ktery v cerstvym stavu palily dost slusne...ususeny uz nejsou tak vyrazny.
Kazdopadne mi paprika nahodila novy kvety a ted uz na ni je zas nekolik paprik v ruznym stadiu vyvoje..
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....
tyhle fotky jsou ze dneska... paprika ma na sobe uz skoro zraly plody,pak cerstve utvorenejch a zaroven novy kvety... taky pulka kytky je zelena a pulka nazloutla....
Hnojim uplne minimalne.. tak jednou za 14 dni si vzpomenu a leju tam Grow slozku od biobizzu a sem tam i top max....
Prihazuju fotky jak se to rozrusta.... zatim plodi jen habanero red,karneval orange,rocoto red a naga ma prvni papriku....
vcera doslo k premisteni z vnitrniho parapetu na venkovni tak uvidime co to udela
No covece nevim jestli zrovna ja mam nejaky supa rostlinky ty truhliky jsou docela nestastna volba.. papriky maj malo mista pro koreny a asi z nich takhle nedostanu maximum... pristi rok to budu mit zarizeny nejak jinak. kazdopadne ti diky...
Protoze pocasi uz moc nepreje a dlouhodoby vyhled neni nic moc a ja nemam moznost presunout truhliky aspon na vnitri parapet jal jsem se vcera vecer nuzek a vsechny papriky pokosil..... Docela me prekvapilo kolik toho je... tezko rict co s tim vsim budu delat,vsechno to pali jak cert a musi se s tim opatrne
Nejplodnejsi paprika byla kazdopadne Habanero red umistena na okne v kuchyni.. bylo na ni skoro 600gramu plodu a napocital jsem 85kousku
Chutove se mi nejvic zamlouva Rocoto red a Fatalii, U nagy nepoznam jak chutna protoze po kazdym pokusu o konzumaci to jsou jen slzy v ocich a vypaleny chutovy poharky :firychil:
Karneval orange je spis asi dekorativni paprika,chutove to neni nic moc a pali jen tak lehce..
1) Tohle je vicemene cela uroda, nekolik paprik jsem ustipaval v prubehu sezony ale i tak je toho lehce pres 2,5kg v cerstve utrzenym stavu..
2) jednotlivy papriky, zleva : Rocoto red,Habanero red,Fatalii a Naga jolokia(ktera pravdepodobne Nagou vubec neni)
Trosku me zarazi ze plody Nagy nejsou tak krabaty jak by asi mely bejt. chvili jsem to podezrival jestli se taky nahodou nejedna o habanero,ale kazda ta paprika je jina....
Objednal jsem si par dalsich odrud na pristi rok,vsemes jsem vzal min palivy druhy a z tech dabelskejch pojedu pristi rok zase ty co letos.
Pokusim se ted o zazimovani tech nejlepsich rostlinek a pokud se to podari tak i rozesazeni do jednotlivejch kvetinacu
Az se k tomu dostanu tak to nafotim a vlozim sem a tim pro letosni rok tohle tema uzavru a objevim se zase z jara