Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj vsetci, znova sa hlasim do vykonu...hahaha...po celkom uspesnom indoor, a minulorocnom fiasku pri outdoor....som sa rozhodla, ze znova zaseju,.... a tento rok autoflowering...
a to preto, lebo som zistila , ze v Amsterdame nie je nikdy tma, teda rastlinky su sice nadherne plne listov a sviezej zelenej farby, ale nakoniec nedozreju......
autoflower...naopak poterbuje hodne svetla aby sa nabalil...takze kupila som :
5 fem. semiacok...Pandora...indica/sativa(90/10)
chut/aroma..sweet & spicy...
vyska 70-100cm
vynos out...60-100g/rastl. indoor...400g/m2
zber outdoor...max75 dni aj s rastom....indoor 60/65 dni aj s rastom
THC..15-18%...
Effect.... Long lasting intense stoned effect , relaxing and medical.
5 fem. semiacok...Vertigo...indica/sativa
od semienka po zber outdoor max70 dni...indoor60dni
vyska do 1m
chut/aroma...intenzivna citronova
THC...15-18%
5 fem semiacok....Automaria ll...sativa/indica
vynos...outdoor...75g/rast....indoor 450g/m2
zber...stejne ako ako pri... Vertigo
chut/aroma...ovocna
THC...15-18%
effect...euforia, stav radosti....( tak na to sa tesim)...
semiacok bolo 15, ale 3 som poslala pre vyhercu v tipovani...z kazdeho druhu 1........nech ti to tam rastie....a kedze som ho poprosila, ci by sme to nemohli zasadit spolu, a potom porovnat, a on chce sadit v july co je smozrejme najlepsi cas na tamojsie podmienky....tak teraz zasadim 6 semiacok...a potom tych dalsich 6....joooj uz sa tesim....
takze vcera som na vlhky odlicovaci tampon polozila nan semienka. a prikrila dalsim vlhkym tamponom....snazim sa to drzat v teple a tme...dnes som to skontrolovala...a zatial nic...uvidime...
taaak....a 5 klickov uz je von...este jeden!, este jeden!...
dnes som zabehla do praxis-u...a nakupila zeminu (central park),
predhnojenu na 6 tyzdnov...(takze hnojenie odpada)...PH 5-6,5
...takze klicivost do 48 hodin...drzat vlhke a v teple...a v tme..
ja to mam zabalene v deke.....
tak semienka naklicene su uz v postielkach , a len cakat kedy zazelenaju...podarilo sa mi pre nich vymysliet miniparenisko....rozmyslala som kazdy crepnicek zabalit do mikroten. sacku, ale potom ma napadlo strcit ich do plastoveho boxu....a ten sedi na tie mini crepnicky presne....ked sa to uz zazelena, dam veko prec, a sup, sup pod 18W ziarivku....vyuzijem ziarivku ktora nam osvetluje police v obyvacke....
a teraz tie fotecky....
ahoj vsetci....jasne ze by fotecka byla nejaka ci co....
teda moje rastlinky uz odpocivaju v malich kvetinacoch, ktore som vcera kupila s petuniami...
vyrobila som im mini parenisko,z plastoveho boxu, na potraviny...ked sa zazelenaju prve listky, odkryjem ich, a strcim pod 18W ziarivku, ktoru mam na spodnej casti police v obyvacke....tak mi bolo poradene....samozrejme ak bude slniecko, tak sup, sup....za okno...
crepnik = kvetinac....
myslela som male kvetinace....na rast kym bude moct do velkych kvetinacov...
inac moje baby's su uz von 5 zo 6-tich...cakame na jednu opozdenu...
Jednou jsem dělal semínkům mikroklima igeliťákem, až mi 8/10 unilo. Takže se kloním k variantě nezakrývat. V přírodě je přece taky nikdo nezakrývá a rostou.
znova nejake info...
vsetky rastlinky su von a rastu...iba jedna nie...
jedno vertigo proste meska....uz sa cosi zelene ukazuje, ale je to cudne...bud sa semienko prevratilo, ked som ich po zasadeni poliala, a tak mu to chvilu trva....alebo je nieco zle...ale vydrzime.....
pridavam nejake foto....na 1.foto su rastlinky akurat po vytiahnuti sa na povrch.....24.05.
na dalsich su starsie o 4. dni...28.05.
čau zdravim, hele před tim než jsi zasadila autoflower, měl sis tu projít forum o samonakvétačkách, jedno z pravidel je kytky nepřesazovat(rovnou dát semínko do velkýho květináče nebo do země), maj jen krátkou dobu do dozrání a když je přesadíš ztratíš tejden jejich života a tim pádem i hodně z výslednýho výnosu, doporučoval bych přesadit dokud jsou takhle malinký.