Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odedneška dávkování:
-EC -> Zatím 0,5
-PH -> 5.6
-Peroxid 20kapek na 2l
-Enzymy 1x týdně
-Phyt-amin -> 1x týdně
Semínka přišli 25. Března a všechny krom jednoho vyklíčili..
28. Března byly zasazeny do kokosu od plagronu.
Na 1. fotce sou semínka od naklíčení 8dní.
Díky kokosu jdou na 2. fotce vidět hnědé uschlé listy.
Neveděl jsem čím to je a nakonec jsem zjistil že to bylo nedostatkem živin.
Kytky jsou na fotce staré 19dní.
A následně jsem je za 3 dny přesadil do půlitrových kelímku na pivo a do zeminy od
Plagronu - Bat mix.
A byly přesunuty do skleníku na jižní straně kde bylo 22. Dubna +- 25 stupňů.
Na 3. fotce sou kytky staré 22dní.
Asi díky krátke světelné periode se ukázalo 5 Samců (4x G13 a 1x KC36) a tři samice (KC-36)
Jedna samice byla přesazena do 20L kýblu a ješte s dalšími samicemi půjdou 3 na jižně situovanou střechu, 4 Na pole, 1 do jižní zahrady a jěsli ňáke zbydou tak půjdou na flek do lesa.
- Malé rostliny: KC-36
- Velké rostliny: G-13
Celkem 19 rostlin a 3 samice a 5 samců.
Samci šli pod kudlu.
Pohled do skleníku:
Foto 4. a 5.
-První 2 kytky zleva jsou samice
Kytky jsou ve skleníku 24dní.
Zatím Čest a paldy jak PĚST!
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -
Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.
Naposledy upravil Kokoti hlavy? 22-05-2011 v 21:50 PM
Původní příspěvek od DooMer v pude z lesa ti nic nevyroste , snad si delas prdel a nebudes v tom pestovat, jinak preju at sklidis cos zasel
Ono to není přímo půda z lesa je to les rozdělený keřy od normálního pole kdysi tam bylo asi pole ale pak se tam nasemenili malé stromy. Minulý rok nám tam vyrostly krásné kytky a byly hnojene jen nákym zahradkařským hnojivem akurát nestihly dozrát byly sazené skoro až v srpnu
Takže hlína je tam dobrá.
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
Původní příspěvek od P4Y0out mna zaujima ze ako zistujes pohlavie tak skoro ?
Čest
Pohlaví se mi ukázalo samo. Jak sem již psal výše asi díky krátke světelné periodě. Šli do skleníku už 22. Dubna
A jinak pravděpodobně přibydou náke řezy 3-5 kusů.
Čest!
Naposledy upravil Kokoti hlavy? 18-05-2011 v 14:50 PM
Musím se přidat, s tím pohlavím to nezáleží jen na periodě ale z vlastní zkušenosti vím, že i na dané odrůdě. Měl jsem kytky při stejných podmínkách a Master Kush začal ukazovat pohlaví pár týdnů po zasazení na rozdíl o ostatních rostlin.
Čest tak mám tu zase menší update.
Jelikož sou ty Euforie ze semínka které pocházelo ze zhermené euforie tak půjdou na místo X protože to budou nejspíše hermáči ale prý to zhermí až ke konci tak s toho bude třeba dobré mlíko.
Ale něco pozitivního:
-Foto č.1 a č.2 sou mé krásky na zahradě -> 3zůstanou v 20l kyblu a jedná (nejvýší) G-13 půjde do normální zeminy.
-Foto č.3 -> Další oběvená samice. Zůstava již pouze jedno nezjištěné pohlaví Celkový počet tedy: 12samiček, 1 nezjištěné pohlaví, 2 Euforie (asi hermáči)
-Foto č.4 a č.5 -> 4 nejlebší samičky půjdou do 25l kýblu vedle skleníku a zbylé kytičky půjdou na flek do lesa.
Zatím Čest a paldy jak PĚST!
Naposledy upravil Kokoti hlavy? 03-06-2011 v 17:07 PM
Čest ve spolek!
Mám tady další update.
Pohlavi zjištěno u všech kvítí takže z 22Semen vzniklo 12 samiček + 1 řízek (Super Silver Haze) a 2 Euforie (Prý zhermí ke konci květu )
Rozhodli jsme se dát 7 kytek na naše místo k lesu které je jižne orientované a svítí tám příme slunce cca o 8 do 17h
Půda je tam původní (s pole) promichána s perlitem, kompostem a royalty mixem.
Prihnojeno 0,8EC
2 Kytky (KC-36) půjdou do 50l květináču ke skleníků.
3 Kytky (KC-36) budou v 20L květináčích na zahrade.
1 Kytka (G-13) bude v zahradé volně zasazená.
1 Kytka (Euforie) půjde na balkon na zatemnování.
Foto:
-Foto č1 -> Přeprava byla docela adrenalinová 2,5km s kytkama v kufru šlo to vidět jak cyp naštestí za náma celou dobu nikdo nejel
-Foto č2 -> Pohled na 4 kytky
-Foto č3 -> Pohled na 3 kytky (g13)
-Foto č4 -> 4 kytky (3x 20l kýbl)
-Foto č5 -> 3kytky (2 půjdou do 50l a Euforia na místo x )
Naposledy upravil Kokoti hlavy? 14-06-2011 v 21:31 PM