Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
můj první grow:
lednice 120x50x50
rust 120 w cfl
zatim jen ofuk 22 cm vetracek z pc
plagron coco + plagron coco a+b
kvetinace 1,5 l
zvolil jsem 200 ml zalivky 3ml hnojiva ma litr a půl (100ml A, 100ml B) denne myslim ze to je zatim akor teprv jsem zasadil seminka(royal cheese) prosim o radu co dal :-)
Prosím o radu dnes jsem koupil ph tester u zalivky A mi to ukazalo Ph kolem 6 a u B Ph 5,5 bude se to nejak navzajem vyrovnavat nebo ne?
dale sem poridil i meřák na vlhkost a mam pouze 46% jak mam zvýšit vlhkost nějaká vychytávka pls? průměrnou teplotu mám 27 - 28 stupnu
dnes je to 4 den co vylezly ph 5.8 vlhkost 52 % teplotu jsem snizil na 25 az 26 stupnu pridanim 12cm pc vetracku jako odtah ale objevily se mi kolem kraju kvetinace takove bile tecky ale nemyslim si ze je to neco spatneho bylo jich tam opravdu poskromnu :-)
tak změna prolil jsem dneska zhruba 700ml odstate vody do 1.5l kvetinacu
a proteklo mi kolem 250 - 300ml hnede sracky :-) kvetinace jsou sice docela napite ale asi to tak ma byt?
posledních několik dní po přidání odtahu(12cm pc vetrak) jsem měl problémy s vlhkostí pouze 45% dnes jsem se rozhodl větrák vypnout sice stoupla teplota na 28 ale vlhkost mam ted 60% bojím se ale že bez toho odtahu to bude mít špatný vliv na kytky mají teď pouze jen ofuk 22cm ventilátor z bočnice pc
tak ted jsem prisel z prace a vlhkost je zas v riti zkousim vse ale je to marne porad 45% max, uz fakt nvm co dal davam kyble s vodou, frote rucniky mokre, splicham to ale to je zachvilku pryc a sedet doma porad nemuzu, preziji to kytky nez koupim zvlhcovacku na tech 45% ?