Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj!
Začínám nový a můj první grow! Od kámoše jsem dostal 5 semínek noname (Když někdo poznáte budu rád). Vyklíčily mi 4 a poté jedna začala chcípat, a když jsem, ji vytáhl měla něco kolem 2 kořenů o délce 4mm! Je to přelitím? Kamarád mi také prozradil, že to mám zastříhnout, tak jsem to nad prvním patrem zastříhl a krásně se to rozvětvilo, ale jak dál zastřihnout nevím? Dále bych potřeboval poradit nějaká hnojiva, vím, že je jich tu hodně, ale chtěl bych nějaké opravdu dobré za každou radu budu rád. Fotky přiložím
Původní příspěvek od Fanta 2. Fotka Jakto, že žloutnou mateční listy?
Ty seš teda perla.Mateční lístky vždycky odpadnou.A docela dobrý hnojivo je Plagron alga grow na růst a bloom na květ.Nejmenší lahvička stojí 180kč.
Na růst ti stačí kristalon.
Tak připojuji další foto a prosím, aby mi někdo poradil :-D co s tím je. Jinak pak sem dám ještě jedno foto a chci se zeptat, jestli by mi někdo poradil, kde zaštípnout! Díky všem a prosím rychle :-D
Ok, díky, hele teď jsem je měl asi 10 dní doma, protože nebylo hezky, a ted, když jsem je přesunul ven, tak začínají padat ke straně, čím to je, změna prostředí?