Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdy? No zacni predpestovavat klidne uz v breznu a nekdy koncem dubna, nebo zacatkem kvetna (podle pocasi) to hod ven a nediv se, ze z toho mas na podzim ctyrmetrovy kravy, Zdarec
Amalka: Tak to mam ti řízky nahodit po zakořenění rovnou na květ a pak je teprve přesadit někdy v červnu ven? Ale slunce bude mit jinou periodu. Nemuže je to zkosit???
nakvetla kytka, i kdyz ji das zpatky pod "rostouci" periodu, tak uz prsote neroste tak, jak by rostla rovnou. Cili presne jak rika Vevejka. ta kytka prestane zase kvest, zacne rust, ale nevyroste moc, uz jen trocu, videl bych to maximalne na jednoutolik... A potom zase bude chvili trvat, nez se prepne zpatky na kvet.. a celkove to bude takova obludka. Prepnuta sem a tam kytka ma celkove osklivejsi vlastnosti..
Řízky jsme ven dávali....a vždycky to dopadlo v pohodě. Nenechával bych je ale dlouho ve skříni, ať si zvykaj venku. U kytek se mi vždycky potvrdilo...co tě nezabije, to tě posílí....ven bych je hodil nejpozdějc v květnu. Loni jsem sázel indoor semena na začátku června a vykvetla z toho třímetrová koule. Sklízel jsem ji na konci září a byla parádní....
Jinak den se "přepíná" 12/12 až 21. září.....to je trochu pozdě na to aby to začalo kvést, ale po troše přemlouvání, mi vždycky kvést začaly. Je fakt, že s některejma modelama jsem měl problémy...třeba Jack Herrer na ven fakt nemá cenu. Ale jinak jsem měl třeba 600g z jedný jediný kytky.
outdoor je iny vynos...vzorky co nechcu kvitnut sa niekedy zakryvaju tmavymi pytlami aby dostali 12/12 ale ked mas pole 3 km od barakuje je to neprakticke
dík za odpoved time k4u
ja vim ze tohle tema je tady dost provareny ale kazdej rika neco jinyho a me z toho de hlava kolem
vypada to ze kazdej indoor se chova jinak, nektery dozrajou naprosto v poho(afgan-walhalla,time) a nektery vubec ne(skank nr.1).
byl bych rad kdybyste se pripojili se svejma zkusenostma s indoor modelama pestovanejma venku a pripsali taky podminky(puda, kolik hodin dene to bylo na primym slunci, rizky-jak velky nebo ze seminek, kdy zasazeno a kdy sklizeno, hnojeni...)
taky by bylo gut pripsat jak husty byly palice a jak to zkurovalo