Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tahle kytka byla sazena v unoru,
zastipovana co se do ni veslo, a vznikl z ni megaker... ani nas za ni neslo videt
roste vzhuru cca 30 hlavnimi vrcholy.... teda rostla.
pred ni je shiva a je videt, ze je doooost pozadu
cau,
respektuji tvuj nazor,
je videt ze jsi bystry kluk... ano za tim kerikem dva opravdu drepime.
Kritice jsem samozrejme pristupny a tak jsem driv nez pristoupim k analyze toho, co jsem udelala spatne , prohlidnul nekolik tvych prizpevku a napadu....
Po jejich prostudovani jsem si rekl, ze mi TVOJE kritika a to ne jen mych fotek a napadu, VUBEC nevadi a ani ji jako kritiku neberu.
Proste se ti to nelibi....tvuj nazor....tvoje vec....
mne se to libi, staci mi to a vubec
Nejde o to jen psat, ale kdyz uz pises kritiku, mel bys cerpat nejlepe ze svych zkusenosti....
Hough
Na karmu kaslu
plha:
ty jsi opravdu hloupy lamer plha dale no coment
(btw tvoje galerie -> Sorry - no matches. Please try some different terms. ) hehe
ddevil:
pises --> cau, respektuji tvuj nazor, <--
a nelzes trosku ?
takze ddevile nezlob se na mne ale kdyz se na to podivas tak opravdu nic moc kytky neco malo po preflowers a ze by byli nejaky EXTRA BIG AND LARGE to teda opravdu nejsou! ono se neni ani cemu divit kdyz se podivam ze to pestujes nekde u pole
!!ALE!! karmu jsem ti nesnizoval jen mi slo o to ze za tohle K+ (myslim tim zasadit kytku venku u pole) by nebyla zaslouzena.. jak jiz sem rikal hod photoz z konce kvetu.
me tak trosku prijde ze jsi tak nejak zakomplexovanej, nikdo te nejak extra moc nechvali (ve vlastnim zivote) a tak kritiku nezvladas!!! a to opravdu ne!
nechci byt s nikym a to ani s tebou v nejake rozepri tak muj nazor na tve kyti rozepisu a snad to pochopis o co me slo..
----------------------------------------------------------------------
prvni photoz: jezis no to je nadhera tak obrovske slahouny tam musi byt aspon 20 kytek a ty meGa paldy no to je tak tuna ( za tou kytkou schovani lidi - tipuju tak 40-cet)
druha photoz: no to je opravdu velka kytka fakt obrowska, takovou jsem videl jen na obrazku
treti photoz: no tak tahle kytka nevypada jako koste, ale jako opravdu produkt mistra, jde videt ze jsi vybral super misto )
-----------------------------------------------------------------------
tak ktera kritika je OBJEKTIVNEJSI ???? ta puvodni nebo tahle. neverim ze jsi takovy ignorant, takze ted mi jiz snad das za pravdu a TO
LEPSI kritika (a pravda) nez posranej vlezprdel kterej ti jen lze.. NE??
nechci se hadat, jestli jsem ti ukrivdil tak sorac(!!), proste se mi twojekytky nezdali (na OUTDOOR!) nejak extra, stejny vypestoval 15-ti letej kamos od nas z mestecka - a pestoval poprve
jo indoor na nej mam jina meritka pac jsem sam doma mic nevypestoval.. tj. ale outdoor no snad vis jak to myslim .. it`s easy
Nazdar
Tak jo... ja se to pokusim urovnat....
Lets go. Vec se ma asi takhle:,, bylo nebylo byl jeden grower a na nem se selo par chlapcu a devcat, ktere spojovala stejna zaliba. Grower je spojil dohromady a ani moc nevadilo, ze byly kazdy z jine strany republiky... obcas se videli, pokecali a bylo to fajn... no a prave tem a nejen tem, co nemohli videt, jak nam to kvetlo, rustlo jsem to sem postnul..... mylim ze nikde jsem nepsal.....DIVEJTE SE VSICHNI..... tak tohle je vrchol....tohle jsou ty NEJ kytky od pana DDevila, klante se.. padejte na prdel, sluzte cerne mse..........
NE, jen jsem chtel par kamaradum ukazat, jake to bylo pred tim, nez jsem jim to pomyslne poslal po vetru do vsech koutu CR.
Tak se na mne prosim nezlobte. Vysledek vam muzu postnout, jak to dopadlo... a bude to...vsichni budou spokojeni....
to T3... ja to vysvetlil.Komentar dobry... zasmal jsem se.......viz vysvetleni.