Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi před měsícem sem si doma utvořil 60x60x120 skříňku, do ní GIB Lighting flower 400W, dva pc větráky na přívod a odvod vzduchu, jeden pc větrák na chlazení lampy....indoor pěstuju poprvé tak bych potřeboval nějaké rady..
teplota ve dne 28-30
v noci 16-19
vlhkost prvni dva tydny cca 60-80, ted okolo 35
asi 5l květináče se substrátem z penny a hnojím kristalonem plod a květ, na růst prostě neměli
Tak tu mám nějaké to foto, ještě jsem zapoměl říct že ve skříni mám 4x Vanilla Kush a 2x Northen Light, teda myslim toho Northa mam od kámoše, vanilky jsem objednával z netu
Už jsem přepnul na 12/12, fotky jsou ze 3 dne květu....
zdravím ta , vyzerá to pekne dúfam že budeš dávať photo až do konca, Len nevie či ten box nebudeš mať moc nízky na 400W , aby ti nespálilo vrcholce rastliniek keď budú dozrievať, inak aký systém chladenia používaš ? prajem hodne zdaru nech ti to pekne raste.
No to taky musím nějak vyřešit, zatím vše OK kytky vypadaj celkem dobře, trošku sem oškubal pár listů, nebylo vůbec světlo na spodní pálky, koukněte sami fotky jsou cca z 15 dnu květu....myslím
dravím, přikládám nové foto, u jednoho NL bych řek že má spálenou vrcholkum, tak sem jí přemístil tak snad bude v poho, ale jinak vypadaj všecky krásně, až na jednu která teprve začíná kvést....tak raďte...