Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky mám ledničku, kvalitní ruský materiál (mám úplně stejnou) , koukni na: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5061 , kytky sice nic moc, ale ladím provedení. Větráků to chce víc, moc se to hřeje, jinak O.K. jsem rád, že nejsem jedinej, kdo má něco v ledničce.
Dekuju za reakce..
Na vetraky se chystam, teplomer je cernej a na svetle, dam ho do stinu..
Viko mam pripravene, ale nemuzu nikde sehnat na pujceni horkovzdusnou pistoli, abych ho mohl vytvarovat...
Jestli jeste nekoho napadne co zmenit, urcite piste at to roste...
Použití starý ledničky je fakt úžasnej nápad zasluhující Nobelovu cenu nebo tak něco. Když se podíváte kolik leží na skládkách nevyužitejch lednic tak s toho zabolí u srdce. Asi si v nejbližší době taky seženu ledničku do pokoje, je to výborná kamufláž a zároveň ideální protihluková bariéra. Jednoduše genitální, takový vynálezy miluju...Karmaaa plůsofááá
"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja