Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nikdy sem ve skleníku nepěstil a podle toho co tu čtu tak to skoro všem přerůstá přes hlavu mám skleník asi 2,20m vysokej a chci tam hodit řízky Vanilla Kush, které mám od konce března. Je to čistá indika tudíž by to nemělo jít moc do vejšky a byli by to pořádný monstra, ale nevim pro to se ptám někoho kdo má se skleníkem zkušenosti..jestli se na to vysrat a koupit další řezy až třeba v květnu....
Na co kupovat další řezy, střihej, lámej, tvaruj a provzdušňuj.. zakořenit si múžeš odstřihlé větve z téhle rostliny, co odstřiháš zapíchej jen tak do kelímkú ono z toho něco zakoření
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
já pěstuju ve skleníku už 2 roky a kytky tam dávám vzdy az tak v pulce kvetna a pak striham a striham :P ale spíš než přerustaní kvítí si hlídej větrání ke konci sklizně protože ve skleníčku to rádo plesniví