Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes "naseto", pro lepší kontrolu do mycího ubrousku.
Přidávám fotky z přístavby matkárny ve sklípečku. Je to regál z profilú, potaženej bílou grow folií. Cool-tuba a Euro 100 snad budou stačit. Uvidíme co to bude dělat... stejně to vidím na předrúst venku tak za dva týdny...
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Spodní vložené patro je pohyblivé, na háčky.. takže výška no problemo.
Euro 100 je zapasované do komínkové 125 vývodky vlevo, obtočené molitánem a nehlučí. Vývodka pasuje přesně na nátrubek cool-tuby a z druhé strany je taktéž nasazena komínová součástka a na ní aluflex coby vývod. Pohodlně se to rozebírá. Jo a na nátrubku je nalepenej proužek těsnícího molitanu do oken, lépe to těsní.
Po 5 hodinách provozu jsem kontroloval teplotu v matkárně a krásných 24,5°C Ještě přidat ofuky a už čekat jen až vyjuknou semínka.. zatím ani jedno.
citace:
První poslíčci nám po 36 h od vložení do ubrousku již vykukují po světě. Zasadíme do substrátu pro množení a vsev a ošítkujeme. Nu a budem čekat na další..
edit: Ou tak množící substrát není Ještě máme v zásobě Jiffy. Puknutých bylo 15 semen. 3 ještě odloženy bez pomoci.
eddit: 48h puklo další semínečko. Zbylé dva opozdilce zkontroluju zase až ráno.
edddit: 60h kontrola a.... nic Takže vychází klíčivost 88,8%, počítám to dobře? Asi ju
eddddit: 72h pukl další kousek... Zvyšujeme skóre na 99%
citace:
jestli muzu poradit prvnich 7-8-9 ks rostlin ktere vyjedou bych si hlidal nejvice..... poslednich 5 muzes hned zahodit a zbytek kdyby nahodou z tech prvnich nebyly zadne pekne samice
Původní příspěvek od bezdechu Ono to vypadá, že je opravdu zahodím. Vylezlo ještě jedno a dalším se stále nechce. Ač byla puklá, ve vývinu nepokračují. Sakra dvakrát.
hele jak mi vyleze vetsi pulka zbytek vyhazuju....(sazim primo do hliny pac takhle lepe vidis ktere jsou vitalni a ktere ne......) ani necekam jestli neco vyleze nebo ne..... stejne to jsou lemrousi ktere nepotrebujes
No já bych se s tema pomalejšíma kouskama zase tak neukvapoval. Jestli z toho bude dobrej nebo špatnej výsledek nepoznáš podle toho že pomalej jedou na začatku.
Časem se daj do kupy a na kvetu se mužou ukazat jako dobry kusy.
Původní příspěvek od Machoman No já bych se s tema pomalejšíma kouskama zase tak neukvapoval. Jestli z toho bude dobrej nebo špatnej výsledek nepoznáš podle toho že pomalej jedou na začatku.
Časem se daj do kupy a na kvetu se mužou ukazat jako dobry kusy.
hele nevim no tohle neberu aspon z vlastni skusenosti bych se na to vysral...... neni to to prave jako ty co vyjedou mezi prvnima! uz vidis ze nejsou tak aktivni, proste umiracci......... hlavne se divat na stavbu rostliny, jak rychle prorostou koreny kvetnikem az do odtoku, a jak rychle roste. hlavne pozor na samce
cim pozdeji vyklici tim ve vetsine pripadu blbeji roste.... teda krome samcu
nerikam aby si nechaval jen sest ale poslednich 5 jak jsem psal vyse jsou podle meho k hovnu
hele nevim no tohle neberu aspon z vlastni skusenosti bych se na to vysral......
No vidíš a já bych jim dal z vlastní zkušenosti šanci, za předpokladu že bude mít místo.
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven
cim pozdeji vyklici tim ve vetsine pripadu blbeji roste.... teda krome samcu
Me třeba ani tak moc nezajímá jak to roste, ale hlavne jak to kvete. Nemusím mít metrovy potvory pod 600W stačí 30kytek s minimalnim vegetem na výšku 50cm kde každá dá s přehledem 25g. A že to dobře poroste ješte neznamená že to dobře pokvete
Jinak jak píšeš byvají to vetšinou slabší kusy, ale rozhodne to není pravidlem a pokud bude místo nechal bych je odjet.