Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Drobnej pochyst na řízky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
DeeJah
Stálý Člen

Karma uživatele DeeJah - 66% PěstitelskáKarma uživatele DeeJah - 66% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Zdá se mi, že poslední dobou na tomhle dříve tak užitečnym serveru začalo ubejvat rad v podobě drobnejch typů a triků jak na to .....no nic, pokusim se tedy přispět aspoň něčím na co sem nedávno přišel,
když jsem uvažoval jak nechám zakořenit pár řízků.
Spočívá to jenom v tom že (nejlépe) plastovou krabičku s řízky umístíte na hladinu svého akvárka (pokud ovšem nějaké máte-to sem měl asi napsat už na začátku ) přímo pod světelný zdroj(většinou tak 16w zářivka). Řízkovník, pokud není děravý, pak krásně stojí na hladině, řízky sou pod světlem a vlhkost vzduchu je naprosto ideální - prostě inkubátor jak má bejt.
Tahle metoda se mi docela osvědčila, takže estli máte doma akvárko a nemáte kam prdnout řezoně, zkuste to takhle.
Pro lepší představu přikládam náčrt toho jak by to mělo vypadat.

"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja

Old Post 12-01-2003 v 19:49 PM
DeeJah je offline   Profil uživatele DeeJah   Find more posts by DeeJah   Foto galerie člena DeeJah   Click here to Send DeeJah a Private Message   Add DeeJah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak to co ukázal DeeJah, maj už na západě docela dobře vychytaný a hlavně to jedou kvůli ekologii a čistotě pěstování

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 14-01-2003 v 06:31 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 3

2 Breeder: Jooo, Aquaponie, to mě rajcuje! Megaaquárko už je v příprvě

Srga!

Old Post 14-01-2003 v 06:52 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

časem bych chtěl taky po něčem podobnym sáhnout,
krásný akvárko v obýváku, na jehož hladině se houpe spousta
malejch a krásnejch kytiček, mezi jejichž kořenama proplouvají
rybky a postupně je přihnojují

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 14-01-2003 v 09:37 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Nápad dobrej, rybky budou mít asi brzo novou radost........

Old Post 14-01-2003 v 15:40 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Příspěvek č. 6

2 DeeJah a all:

Ještě by chtělo vymysletnějaký automatický zavlažování těch řízků v řízkovníku...třeba ňákej knot, nebo tak něco...třeba jako samozavlažovací květníky

Hlavně aby se chudáci nepotopily blumplpp

Prostě bych si to představoval tak, že našmikám řízky, stimulax, šup do rockwoolu, do řízkovače-sadbovače nebo něčeho podobnýho a pak šup na vodu. A to je všechno, řízky krásně cucaj vodu z aquárka (jestli ale nebude moc bohatá na živiny - aby nezahnili??? ) v klidu plovou, maximální vlhkost. Žádná manipulace, žádná starost. Za 14 dní vyndat, kořeny venku...prostě paráda Myslíte, že by to šlooo?

Srga!

Old Post 14-01-2003 v 17:27 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

hlosan, ryby mlčia

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 14-01-2003 v 19:22 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jo, pekne deejah - jak si mi to povidal v CB - K+
A s tim knotem to je urcite dobrej naapad.
Ja to s kholou na venek delal tento rok podobne - ale mel sem rezone v kelimkach s growshopu zaveseny nad nadobou s vodou a dirkou byl u kazdyho rezone spusten knot do vody ....

Old Post 14-01-2003 v 20:30 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

to DeeJah : Příspěvek č. 9

Sqjelej nápad. Práwje jsem přemejšlel, že budu muset zwječit matko/řízkownu.A wono ne, mám aqárko 180L. Ke každýmu řízku zabuduju malej knot a ten pustim do wody. Ryby budou čumjet. Jen nevím, co řeknou na stimulax. Aby mi taky nepustily kořen.
K+ 4 U

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 15-01-2003 v 07:34 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Nápad Příspěvek č. 10

Ještě mě napadlo, že by takhle šli krásně klíčit semínka.

Teda aspoň pro ty, co je nenechávaj předklíčit někde vedle, ve tmě a pak je dávaj do substrátu.

Pochystat nějaký plavidlo, na který by se pak dali Jiffy kapsle ke klíčení...vlhko, světlo, teplo

Co? Pujde to?
Zkuste někdo nějakej no-name jenom tak, jak to bude prosperovat. 3 semka na zkoušku...ať plovou

Srga!

Old Post 16-01-2003 v 08:44 AM
DeeJah
Stálý Člen

Karma uživatele DeeJah - 66% PěstitelskáKarma uživatele DeeJah - 66% Pěstitelská

rybicky Příspěvek č. 11

2 hlosan: Rybicky jsou poměrně tolerantní až na to že je trochu sere 24hodinová světelná perioda.Myslim že kdyby mohli tak by tu zářivku rozkopali, ale ploutve sou holt ploutve...

"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja

Old Post 16-01-2003 v 22:21 PM
DeeJah je offline   Profil uživatele DeeJah   Find more posts by DeeJah   Foto galerie člena DeeJah   Click here to Send DeeJah a Private Message   Add DeeJah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

rybičky Příspěvek č. 12

Moje rybky těch 24/0 taky štve. Proto jim na hladinu sypu trochu drcený ganji. Hlavně býložravky si mlaskaj , ale ani všežravý neodmítnou. Jsou potom nějak klidnější......

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 17-01-2003 v 07:32 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás