Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growers, idem prvý krát pestovať značkové rastliny Early Skunk od Sensi Seeds a mam problém z klíčením.
Semená som všetky sadil priamo do zeme keďže s tým sposobom mám najlepšie skúsenosti. Sadil som 4 semena z toho 3 sa začínali tlačiť von zo zeme ale biely klíček ktorý vyšiel zo zeme sa vonku otočil a išiel naspeť do zeme. Podla toho súdim že som ich asi všetky opačne zasadil, prosím o radu čo mam s nimi urobiť aby vyrástli ? Mám ich vykopať a otočiť alebo nehať a vyrastú mi ? Nemám k tomu ani obrázok :/
Pokud to nepřeliješ, tak Ti to hnít nebude. Rostlinka ví, kde je nahoře a kde dole.. i proto se Ti ten kořínek stočil dolú. A věř, že zrovna tak se dole otáčí stonek s budoucími lístky aby rostl směrem nahoru.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
jojo to se spraví navíc příště zkus semena položit do hlíny na "ležato" a nesypat je do důlku kde se mohou "postavit" na šišato a pak hrozí že tohle provádí (byť centimetr v hlíně)
jinak pokud jsem je házel do 2 cm hlíny hluboko tak se mi to ještě nepovedlo klíčkem nahoru a pokud je dám pinzetou(plastovou) předklíčené tak tam si to reguluješ sám jak zapadnou :-)
pěstu zdar a ať se daří .
no skúšal som 1x dávať vyklíčené do zeme ale niako nič z toho nevyšlo asi som poškodil klíček bolo to len testovacie noname ... vždy som sadil na ležato do hliny ten 1cm len toto som chcel mat na 100% rovno a takto som dopadol