Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Groweři letos jsem se rozhodl mimo klasickeho out zasadit taky automaty...jsou to krizenci White Dwarf a Deimos od Buddha seeds...automaty jedu poprve tak sem zvedavej jak to bude vypadat..
koupil sem 5 seminek od zdejsiho clena klicivost 4/5 doufam ze se objevi aspon jedna samicka,protoze je chci nechat oprcat...
a nasledne znovu zasadit nekdy v cervenci.
semena sem zasadil do klasickeho truhliku delka 40cm a vyska 15cm kde zustanou po celo dobu az do sklizne.
jako medium sem koupil Light mix od plagronu..
kytky zustanou par dni za oknem a potom je soupnu do skleniku
hnojy:Hesi-Root Complex,Power Zymes,TNT Complex a Bloom Complex
jinak budu moc rad za jakoukoliv radu
tk moje zahradka automatu se docela rozrostla... kdyz sem kamosum rek
ze sazim automaty na semena tk mi pribylo dalsich asi 10 kousku stejne genetiky.. tk doufam ze se dozenou... uvidime..
dneska sem je zasadil tk to snad stihnou.....
Jooooooo
uz se ukazala jedna samicka!!!!
Je to ta ud kamose,problem je v tom ze ji nekolikrat presazoval a tim padem je dost mala.. no snad se trochu vytahne a aspon tech 5-10 seminek z ni bude