Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
chci se zeptat jaký bych mohl mít PŘIBLIŽNĚ výnos z těchto dvou kytek. Nejsou nic moc, nejspíš jsem ze začátku málo zaštipoval... Obě mají cca 40cm na výšku. Svítím 250W(HPS). Týden jsou přepnuty na květ. Hnojím, pH mám kolem 6,5.
Díky Ondra
Tak je začátečník že jo Pokud založíš téma , koukni se dolu tam máš "Podobná Témata" pokud najdeš rychle smaž a kukni se na ně
Jinak já bych napsal hlavě nebo nějakému MODu at to smaže a udělej si v indor foto. pěknej tríd
Seky: 8g se stonkama a s foukajícím větrákem na váhu (Nic proti ondro )
Teplota (ve dne): 24-27°C
Teplota (v noci): 18-19°C
Vlhkost bohužel nemám čím měřit..
Hnojím: Agro (kapalné hnojivo pro pokojové rostliny, NPK 6-5-5)
A pokud jde o hlínu: dospod květináče jsem dal asi 1,5cm keramzitu a půdu jsem namíchal z rašeliny, normální půdy, půdy na muškáty, kokosu a písku.
Naposledy upravil ondrazastu 30-03-2015 v 07:24 AM
Normální to je po dvou týdnech květu, ještě nakynou to se neboj.
No ale na ten vzrůst tvých rostlinek nečekej žádné mega palice kor pod 250tkou.. ono hodně záleží na genetice,wattáži a 1000 jiných faktorů =)