Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, rád bych se s vámi poradil ohledně semínek. Nevím jak se rozhodnout jestli si vzít Hollands Hope s velkým účinkem a velkým výnosem nebo Shamana s energetickým účinkem ale prej se zase moc nevětví. Co by jste si vzali vy? Dík za radu
Tak oba dozrávají cca stejně , z hlediska že Shaman je sativa a ty já rád . Navíc je to léty odskoušená klasika , tak bych šel rozhodně do Shamana Je to na tobě..
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
..HH
ale kdybych mel moznost si vybrat tak si HH asi nekupuju......
Kupoval jsem jeste k tomu Frisian dew a ten se osvedcil daleko lepe
nechci te nabadat mel jsem jen ty dva modely , nekdo tady jel i jine modely z DP tak muze taky přirrovnat
Doporučil bych šamana , aspoň tak neuspává a je to energický pokouření , zato Hollands hope je šílená indika silná jak prase.. ale zato uspávačka .. za 1hod a pul si nechutne unaveny ..
Vem obě po 5-ti ks místo jednu po 10-ti,po ochutnávce máš jasno na další rok.Každaj ten model je prostě na jiný situace.
Letos pojedu taky obě a těšim se na Shamana a jeho dva fenotypy,bude to dobrý zpestření sledovat co z toho vyleze.A Shamana prostě víc zaštipuj aby se větvil.