Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
měl jsem 5 brainstormu a 10 blueberry semen od dutch pasion fem.a dva řezy euforky též od d.p.,ale všech deset bb.zhermatělo a šli ven,jeden dozrál v palice,ale malilinké(o ničem)takže to nepočítám.jeden bs. a ty dvě euforky ještě jedou,dám jim cca 2 týdny a kosa.hnojky klasika já jedu jen hesi a booster mám super vit a blombastic, substrát,uplně normáln í pěstování ,takže to tu nerozepisuju,mrkněte na fotky ,to musí stačiát.jinak šišky krásně voní a jsou tvrdé jak můj......
Hmm pěkný , to máš tak slabou pazouru nebo je ta palice tak velká , koukám že to je v 3,6květníku , můžeš napsat jak to bylo velky když jsi to přepínal a v kolikatým dnu růstu , díky Hlava
díky ,na to jak to vypadalo děsivě ,že s toho bude hovno,tak to nakonec nedopadlo nejhůř,tyhle se docela povedly. mám slabou pazouru ,ale ta šiška je fakt tlustá!!jkvětníky jsou 4,7 litru,a když jsem to přepínal bylo to velké asi 50 cm i víc.a přepínal jsem to asi kolem 30-40 dnu od semena a zrálo to skoro o měsíc délé,protože jsem měl v zimě špatnou teplotu,tak ty kytky vůbec nechtěli jet.no nakonec z 16 kytek pulka zůstala,protože skoro všechno zhermatělo( feminizované) a tohle zůstalo.mám s toho nadruhou stranu pár moc pěkných semen brainstorm s křížený s blue berry, zhermatěly jen b.b.,takže si s toho ted udělám matku pak to nařežu a to budou šlejšky jako svina,už se na to těším .
Naposledy upravil undergroundman 11-04-2011 v 19:57 PM