Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak zadna bomba to nebude ale co bys chtel za ty penize , jestli neni jina moznost tak bych to vzal urcite z toho musi neco vyrus ta 30 % klicivost je dost malo no, mohl mit smulu nebo neco pokazil ale urcite nad 50 % musi mit...
Hoj ja si myslim ze je to smula.....ale jak rika kolega za ty LOVE??ted mi v GS rikali ze borec koupil regr. Ed Rosenthal Super Buda ten je mastnej jak...a z 10 jen 4 kytky a cekat jestli to aspon budou samicky:-)nikdy nevim
vsechno je o stesti......
good luck
Rakosnicek : Minuli rok ku koncu uz iba prsalo chcel by som asi nieco co dozreje skor ale za tu cenu to asi za pokus stoji.. Hlavne je ze to vobec dozreje (som z juhu uz pri madarsku na rovine).. a myslim ze sa tam najdu od total shitou - po top modely.. Je to bordel pisu to uz v popise ..
Feminized mix od Dutch passion som nenasiel !! :-/
Původní příspěvek od FeSTeR Rakosnicek : Minuli rok ku koncu uz iba prsalo chcel by som asi nieco co dozreje skor ale za tu cenu to asi za pokus stoji.. Hlavne je ze to vobec dozreje (som z juhu uz pri madarsku na rovine).. a myslim ze sa tam najdu od total shitou - po top modely.. Je to bordel pisu to uz v popise ..
Feminized mix od Dutch passion som nenasiel !! :-/
jen tak btw mam mensi zkusenost s tema feminized semenama od sensi. Klicivost byla dobra - urcite prez 70% (byla by lespi kdyby bracha nenapresoval hlinu se seminkama) ale docela me stve jejich geneticka stabilita. Z jednoho byl herman, druhy mutant bez hlavniho stonku, ale treti kytka, ktera se uchytila vypada hooodne luxusne. Takze muj nazor na sensi banku je ten, ze se urcite vyplati, ale jenom na matky, kdy si vyberes to nejlepsi co ti vyroste a vykvete.
btw dal sem za ty fem semena 700,- takze me mensi neuspech nevadi.
fester:
Servus, ako už bolo povedané, skús dutch passion, uvidíš že nebudeš sklamaný...halands hope alebo pamir gold - feminizované alebo ak máš velké fleky tak aj regular.
pozri tu: www.konopnesemena.skwww.grower.sk
caute
ja skusenosti s out mixom nemam akurat som kupil vo viedni na cultive od sensi seeds jack herer a bolo to biedne.z 10 reguler semien mi vyklicilo 4 ks aj to az po cca 4 dnoch dal som ich do hliny a nic nevislo.najlepsie skusenosti mam s dutch passion skusal som indor ww,mazar,pp,a out passion 1,durban poison a vo vsetkich pripadoch klicivost 100% a visledky presne ako popisuje seed banka.tuto sezonu urcite banku menit nebudem