Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím hledal jsem a nikde jsem nenašel prodej originálních feminizovaných semen po jendom kuse.. nevíte nekdo o nákym českym odkazu nebo klidne zahraničním ale preferoval bych spíše české obchody předem děkuji
no to je pálka 250 za semeno :-o to a ksi poslal ty bloode tka to je nářez regular semeno 30kč to valim oči každopádne sme se tam nedočet kolik je pošta
no ja sem tam vycetl, ze postovne nad 100 liber je zdarma, v pripade mensi castky se plati nejaky mensi obnos. Asi poslu maila a zeptam se kolik by to stalo do cr ... ze pry se chlapi z groweru ptaji
edit: tak jsem napsal, tak jak se ozvou tak to tu napisu
freku mám fdoam mango x ice a taky tom udává mvelký naděje hlavne jso ut omoje pokusové kytičky ale ta pálka v čechách to sme si málem podelal do gatek.. jinak bloody díky že jsi tam napsal
tak samozrejme ze me to taky zajima tak proc to tu nenapsat mam jeste konto v UK takze mam dalo by se rici no limit ale zase pravda ze mam doma semen habadej..... ja zase davam velke nadeje do nl5xhaze od sensi ktery jsem dostal jako darek ... bohuzel ted na to neni prostor tak si asi chvili pocka v lednici .
no kvalita semen bude podle me ta sama, jako original seed banka - tohle neni zadny podel jak zname z cech. Holt se to vyplati si koupit cely pakl original seminek a potom to prodavat po kusech ale musi se to delat ve velkem
jj tak sme nad tím dumal a dnes ráno cestou sem na ot přiše koupím si sspo nja ksem oto pičítal celkovou obednáck usemen za 2470Kč a kupuju to po balíčkách ap o známých prodám za cca 40Kč semeno i v malém se musí umet obchodovat ale moji přátele je mají zdarma protože na nich zarobim aspo 1/3
Původní příspěvek od BloodyBeer tak samozrejme ze me to taky zajima tak proc to tu nenapsat mam jeste konto v UK takze mam dalo by se rici no limit ale zase pravda ze mam doma semen habadej..... ja zase davam velke nadeje do nl5xhaze od sensi ktery jsem dostal jako darek ... bohuzel ted na to neni prostor tak si asi chvili pocka v lednici .
cest ..z jake banky jsi to dosstal ...?
nevim jestli je to stejne(NLX) co jsme dostali my pred nejakou dobou z Allienu..presny nazev ani zkratku si nepamatuji ale model hodne dobry! od te doby jsem na nej nanarazil
cest ..z jake banky jsi to dosstal ...?
nevim jestli je to stejne(NLX) co jsme dostali my pred nejakou dobou z Allienu..presny nazev ani zkratku si nepamatuji ale model hodne dobry! od te doby jsem na nej nanarazil
zdar
no tohle je original od sensi. Rad bych nektery dalsi pest zasadil seminko nebo dva spolecne s nejakou dalsi sativou a uz od zacatku tomu davat 12/12. Co jsem si cetl o tomto modelu tak pry jde hodne do haze tak me to zajima a mam v planu si v budoucnu delat jednu matku pro osobni potrebu ....
bloodybeer me neco mluv ted schánim plug and grow 125w na matičku a 125red na kvet a to bude v PC case matka a na rust a kvet to budu mít v boxík uneco jako ty