Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj vám všem growerům jsem moc rád že se můžu stát členem téhle skvělé komunity doufám že mezi vás zapadnu. je mi 32 let a tenhe skvělej web si čtu už asi 4 měsíce je to už dlouho co jsem začal kouřit travku no a bych se dostal k jádru věci po celou tu dobu sem ukrutně škudlil na moji malou skromnu zahrádku až se konečně podařilo a já můžu konečně rozjet můj 1 malý skromný indoor moje zahrádka se skláda jak už napovidá název z
homebox xs 60 krat 60 krat 120cm
elektrox 125 w 6500kelvinu na růst
plug and growe 200w 2700 kelvinu na květ
stínidlo obyč asi za 250kč
odtah Ventilátor 100VKO - 105m3/h, 37Pa, D=100, D1=104 mm
ofuk tak za ten si to od vas asi pěkně schytám ps došli kroupy
takže sem použil co byl doma 30 cm přivazanej na vrch skříně
osazenstvo řezi 9 krat Hash plant + 9krat 3,5l květnik
substrat plagron grow mix 50 l
hnojky palgron alga grow+alga bloom +kořenový stimulátor +
pk 13-14 na květ ps budu se snažit nepoužít
chemii
ještě bych možna mohl napsat něco o podmínkách v kterých pěstuji takže bydlím v podnájmu majitel než přijede vždycky dá vědět předem telefonem, pěstební skřín homebox xs je celá schována uvnitř špajzové skříně, dole je vidět akorát napájecí kabel který lze rozpojit vývod vzduchujde na jižní stranu činžovního domu 60mm dirou která je udělána celkem 3 krát vyvedená ven asi z duvodu ventilace bytu ps mame plast okna hadice vzduchotechniky mám přivedenou přes redukci 100 na 60 mm což sice sníží celkový průchod vzduchu ale myslím že furt dostačuje přece jenom má mit 105 m3 za hodinu tak kdyby měl jen 25 procent původního výkonu mněl by stačit.....
čus, mám nějakou slabost pro growy pod usporkou, tak doufam, že se ti vyvede a bude na co koukat
ty usporky netopí, takže tam máš ten odtah víceméně pouze na výměnu vzduchu, takže by to mělo fakt stačit, jak si psal, a jelikož to máš vyvedený ven, tak pacháč potřebovat asi nebudeš, ne
ahoj a diky za potvrzení ohledně té ventilace a přání at to roste moc si toho vážím že mi tu pár lidí pomůže pošlu sem pár fotek tahle je ještě z růstu typnul bych tak 3 až 4 den nevím určitě tak už aby to bylo
vodu používám z kohoutku 3 dny odstátou ph a hnojky upravuju těsně před použitím ted zalejvám asi 2,7 litru vody jednou za 3 dny to je 300ml na kytku ph srážím dolu 59 procentí kyselinou fosforečnou asi 12 kapek na zalivku hnojiva davám do každé zalivky smozřejmně poloviční dávku na týden ted sem přecházel z růstu na květ tak zhruba půl na půl růst i květ pk 13-14 jsem zatím nepoužil možna pojedu jen alga grow a bloom pokud mi to tu někdo nerozmluví