Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítejte,
doufám, že se vám bude můj pěst líbit,
Parametry lednice (v,s,h) (125cm,53cm,48cm)
-s indoorem zatím nemám žádné zkušenosti, takže budu rád za každou užitečnou radu. Zatím jsem spokejený. S lednicí jsem měl dost práce,ale nehlučí více než nějaká běžná s potravinama a pachový filtr ktérý jsem si vyrobil funguje nic nesmrdí teda až do doby kdy to otevřu a čučím do ní :-D
- pacháč jsem pak nasadil na stínidlo přímo nad výbojku, přítah má na starosti malý větráček uplně ve spod lednice, cirkulace vzduchu je myslim dostatecna
- to by bylo trochu k pěstírně
-- základ dobrého pěstu je půda, koupil jsem si pytel hlíny určenou pro kaktusy, která už je předhnojená, ale přidal jsem nějaké konince. Keramzit na dně květináče.
- 1 seminko crimea blue se bohužel nechytilo tak v druhém květináči je 2x noname
- je to můj první pěstební pokus takže se učím za pochodu, měl jsem strach, že se kytičkám pod skromnýma zařívkama moc dařit nebude, ale naštěstí roste sice pomaleji, ale já nikam nespěchám…