Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Amsterdam marijuana seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Dotaz Amsterdam Marijuana Seedbank Příspěvek č. 1

http://www.amsterdammarijuanaseedbank.com/index.html pozna niekto tuto seed banku?? ake mate s nou skusenosti(kvalita genetiky a tak) pretoze maju teraz akciu ku kazdym zakupenym 10 semenam dostanete 20 zadarmo...diiik moc

Old Post 11-09-2008 v 23:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dandy50
Nový Člen

Karma uživatele dandy50 - 90% Pěstitelská

Sedd banka Příspěvek č. 2

máte někdo zkušenosti s touhle seed bankou? http://www.amsterdammarijuanaseeds.com chtěl bych si od nich obědnat semena Afghan, dávaj ke každé zásilce teď 20 semen skunku zdarema.myslím že celkem pohoda, co si o nich myslíte, nějaký zkušenosti s nima? http://www.amsterdammarijuanaseeds.com

Old Post 14-03-2009 v 17:26 PM
dandy50 je offline   Profil uživatele dandy50   Find more posts by dandy50   Foto galerie člena dandy50   Click here to Send dandy50 a Private Message   Add dandy50 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Měl jsem od nich Outsidera,doporučuju na out.velmi orosené a olejnaté šišky a snese tvrdší zacházení a solidní vínos.Klíčivost 8 z 10 a 5 holek.

Mišák

Old Post 02-05-2009 v 21:46 PM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Ams Příspěvek č. 4

Zdravim! chtel bych se optat jestli mate nekdo zkusenost s touto seedbankou : http://www.amsterdammarijuanaseeds.com/ ( AMS )
Konkretne taky ohledne modelu Le Fruit Defendu, Yoruba Nigeria,
TropiCanna . jestli jse nekdo pestoval jak IN tak OUT. rad bych si neco obednal .Diky za odpoved.

OUT 010
IN 012

Old Post 11-03-2011 v 17:35 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiko
Nový Člen

Karma uživatele saiko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Nazdarek chlape..Heled je to asi rok co jsem tam obednaval semena prislo to asi po 14 dnech..Klicivost supr ale genetiky nic moc,Nevim no?treba jsem mel smulu zrovna..Kazdopadne jsem mel citrala a ten stal uplne za hovno!!A zbytek take nic moc..Muzes to skusit treba budes mit stesti.Kazdopadne bejt tebou tak se na to vyprdnu a sezenu si nejake semena tady u nas je tu sirokej sortiment takze je s ceho vybirat...Tak at se dari..Zdar..

Old Post 11-03-2011 v 20:45 PM
saiko je offline   Profil uživatele saiko   Find more posts by saiko   Foto galerie člena saiko   Click here to Send saiko a Private Message   Add saiko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

tos mel na IN ci OUT?

OUT 010
IN 012

Old Post 12-03-2011 v 13:26 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiko
Nový Člen

Karma uživatele saiko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Heled mel jsem to na IN. A Chtel jsem si vyselektovat nejake maminy pro svou potrebu,bohuzel to nedopadlo..Spatna genetika..Hold jsem mel smulu..Ale treba mam matkare kterej ma od Ams Matku WW a fakt super!!sama chvala...

Old Post 12-03-2011 v 13:47 PM
saiko je offline   Profil uživatele saiko   Find more posts by saiko   Foto galerie člena saiko   Click here to Send saiko a Private Message   Add saiko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-09-2011 - Emerald Triangle seeds - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás