Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, může mně někdo zodpovědět otázku, může-li dojít k opylení z rostlin minulé sezóny ? Loni na konci léta jsem musel na čtrnáct dní odjet a zatím se mně ve skleníku vysypalo 5 samců, tak že bylo úplně všechno žlutý a to doslova. I když jsem skleník vysmejčil jak nejlíp jsem mohl, pořád se někde to žlutý svinstvo vyskyrtuje. To mě vycvičilo a letos chci sázet jen řízky, mám však strach, aby samice nebyly opyleny pylem z loňska. Jestli někdo víte, dejte prosím vědět.
myslim ze muzes byt v klidu, vysoka vlhkost pyl uz davno znicila..zluty prasek tam sice najdes, ale uz nevzklici
pokud si chces byt jo stoprocentne jisty, vezmi hadici a sklenik zevnitr vysprchuj
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Pro pyl je voda jako u ženy antikoncepce . Když chceš oprcat třeba jen par větví tak větve kolem poprášíš vodou a taky si musíš dát pozor na vítr že jo , už tu bylo plno lidí do se povedlo mít pyl po skleníku , nebo skříni , stačí fakt poprášit vodou a máš to v suchu