Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, po asi 10ti dnech, nevím jak ostatním tabákovníkům, ale mně to roste dobře.
Zasadil jsem také ten Burley tabák (pod igelitem na fotu 2), jenom na ten selskej jsem se zatím vyblajznul, zjistil jsem totiž že lze sít rovnou ven v květnu, tak počkám, kde zbude místo a řádně to proseju sedlákem.
Jinak se omlouvám, že nepíšu podrobnosti o pěstu, jsou prakticky stejné jako loni: substrát pod růže, děravý půllitrový kelímky na pivo, vespod polystyren kvůli drenáži na něm hajzlpapír a pak substrát, stálá vlhkost, 32W zářivka (na cca 100ks tabáku), 16h-den, teplota asi od 10 do 20st. C., atd........
Zdar, tabáky rostou, nic zvláštního se neděje, jen už začlo teplo a tudíž i polní práce.
Z toho Burley tabáku mi po 10ti dnech vylezl jen jeden chcípák a toť vše. Za 2 kila to jde. (foto 5)
Zkusím ho vypěstovat a izolovat a na semena s nim na příští rok.
Ale nelenil jsem a do kelímků po nevzešlém Burley jsem rozsadil něco tabáku, na který jsem ještě nenašel čas a neprotrhal ho už dřív, takže nyní jedu 250 ks viržin a 1 ks burley (a to jenom prej)
Ahoj,
Taky už mám venku tabáku viržínského který jsi mi poslal poštou, jsou sice tro¨chu měnší, ale je to moje první sezóna a mám z nich ohromnou radost jak jedou. Jsem zvědav jestli něco skidím. Stačí mi když z toho mudu mít jeden doutnik a jednu cigaretu... Jako doufám že toho bude o dost více, ale je to jetos jen na zkoušku. Pěstujte a mějte se... zdar
Tak tabáčky úspěšně rostou, prosázel jsem jimi celou zahradu.
Jen jsem v tom spěchu ztratil ten BURLEY a teď holt budu čekat kde vyleze.
Vzadu na fotografii vidíte mrkev, řepu, petržel a cibuli, jsou také pěkně prosázený tabáčkem a až je za měsíc vyrvu, tak místo nich vzniknou cestičky mezi tabáky.
Ještě mě čeká setí toho selskýho ale abych pravdu řekl, moc se mi do něj nechce, uvidíme.
.................tak jak jsm řek tak tady přináším aktuáááální "update"
........té "VAŠÍ NEKONOPNÉ ZAHRÁDKY" ....!!!!!
......foceno včera.........tabák Viržinský.......
.................... ........ale na tuto roční dobu ...je "NADPOZEMSKY " vzrostlí.............kuáááááááááááá
....ale to bych nebyl jááááá ,abych se Vám tady nepochlubyl i s tou Vaší šílenou "MEGAPAPRIKOU"..........u které nikdo neví jak MOC ještě poroste....
...............Karmu si zaslouží Jalala1......já jsem pouze zprostředkovatel.............ale když mi jí budete chtít dát tak nejsem proti.......
"Ať to všem roste a dělá bordel v hlavě"
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 26-06-2011 v 12:36 PM