Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kup si ufo ruck RK125L a mas po starostech aj do budoucna, k tomu doporucuju nejakej regulator (napr bronse)
2) zalezi na prumeru. velkej prumer se da vybouchat kladivem, maly prumery odvrtavat jestli myslis diru o prumeru 125-150mm na odtah tak si udelej vetsi diru a pak akorat prechodku treba. zabijes dve mouchy jednou ranou...
Původní příspěvek od bandkul kup si ufo ruck RK125L a mas po starostech aj do budoucna, k tomu doporucuju nejakej regulator (napr bronse)
2) zalezi na prumeru. velkej prumer se da vybouchat kladivem, maly prumery odvrtavat jestli myslis diru o prumeru 125-150mm na odtah tak si udelej vetsi diru a pak akorat prechodku treba. zabijes dve mouchy jednou ranou...
jo s timhle RK125 to uchladíš,mám taky vyzkoušené,vždycky mě to ten stan vcuclo tak 5 cm do vnitř ,vypadal asi takhle ) ( ,sice se docela zmenšila plocha,ale ty šišky byli větší než v boxu L 100x100x180,no jo no více světla,výnosově to bylo docela nastejno.
ok, ventilátor vypadá dobře, ale mužete mi sem hodit nějaký odkaz přimo na ten regulátor ? někde sem se dočetl že při snižení otáček muže docházet ke zvukovým problemům .. a chtěl bych to mít co nejmín hlučné....
Původní příspěvek od Saaho ok, ventilátor vypadá dobře, ale mužete mi sem hodit nějaký odkaz přimo na ten regulátor ? někde sem se dočetl že při snižení otáček muže docházet ke zvukovým problemům .. a chtěl bych to mít co nejmín hlučné....
Původní příspěvek od Saaho ok, ventilátor vypadá dobře, ale mužete mi sem hodit nějaký odkaz přimo na ten regulátor ? někde sem se dočetl že při snižení otáček muže docházet ke zvukovým problemům .. a chtěl bych to mít co nejmín hlučné....
taky budes mit min problemu s instalaci vsechno uz je zapojene......... mam a naprosta spokojenost, co se tyce hluk - vykon, nemuzu si ho vynachvalit! i nektere slabsi ventasi huci vice nez tenhle na plny vykon
Kus hoven : ou ou 3500 je docela pálka, jakože stejně bych to do toho dal, ale takový věcičky kupim až později ale dik za tip .... jinak dobrej nick ty vole ..
taky budes mit min problemu s instalaci vsechno uz je zapojene......... mam a naprosta spokojenost, co se tyce hluk - vykon, nemuzu si ho vynachvalit! i nektere slabsi ventasi huci vice nez tenhle na plny vykon
jj, nakonec se mi to rozleželo v hlavě, a beru ten z growmanie za 3590 ... je to dobrá investice a nebojím se toho že by tu skřínku neuchladil ani v letě takže mám jasno
diky všem za co sem psali za pozornost