Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » A neroste
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Ryan-cz
Stálý Člen

Karma uživatele Ryan-cz - 65% PěstitelskáKarma uživatele Ryan-cz - 65% Pěstitelská

Hydroponie A neroste Příspěvek č. 1

Zdarec borci.Pěstuju po druhý. Od truhlíků jsem utekl na bublery.Hnojiva od gh mam to pod florama a po měsíci kytky 10cm stonky sílí od půlky 4 listy a nic (ze semínek)Bubláto,teplota vody 23 ve vzduchu 26 vlhkost 70/80.Mam je jenom v keramzitu,bez rockwolu.Kořeny bída.(JACK 47) Vedle v kíblu mam hnoje zadara,ani nevim co je to zač akíbl mi mi povalili.Poradte prosim,nebo kde bychkoupil řízky.Growra už jsem přečetl snad celýho 5krát.Dík

Old Post 24-02-2011 v 20:25 PM
Ryan-cz je offline   Profil uživatele Ryan-cz   Find more posts by Ryan-cz   Foto galerie člena Ryan-cz   Click here to Send Ryan-cz a Private Message   Add Ryan-cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 2

Bud nam text preloz do cestiny, nebo radeji nahod foto.

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 24-02-2011 v 20:35 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryan-cz
Stálý Člen

Karma uživatele Ryan-cz - 65% PěstitelskáKarma uživatele Ryan-cz - 65% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 3

fotky budou v noci

Old Post 24-02-2011 v 21:03 PM
Ryan-cz je offline   Profil uživatele Ryan-cz   Find more posts by Ryan-cz   Foto galerie člena Ryan-cz   Click here to Send Ryan-cz a Private Message   Add Ryan-cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=13

Old Post 24-02-2011 v 21:35 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryan-cz
Stálý Člen

Hydroponie Příspěvek č. 5

jack47 a dole davajky bůh ví z čeho.Stáří obou kytek stejný

Naposledy upravil Ryan-cz 26-02-2011 v 00:28 AM

Old Post 25-02-2011 v 00:27 AM
Ryan-cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

první fotka jack 47 asi měsíc starý.( ze semínka)
druhá fotka davajka stejně stará druh neznam.Ten jack prostě neroste.spodní listy uschly a tejden se nehnul.dík

Old Post 25-02-2011 v 00:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 7

Jseš docela frajer když si hned druhej pěst rozjedeš bublery, to já si zatím netroufám.
Co to hodit do hlíny a dojet to v hlíně?

Old Post 25-02-2011 v 07:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Zdar

jedine co muzu poradit je, aby sis hlidal pH a EC roztoku a udrzoval to co nejvice v optimu - potom by to mohlo zacit rust

tak at to roste

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 25-02-2011 v 07:11 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryan-cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

na první pokus jsem ve starý lednici na 150w výbojce udělal 130g.Asi sem se namlsal.Ph odstátý vody mam 7 a když přidam hnojiva tak 5,5.Ale ec metr to snad jediný nemam.Koupíme.

Old Post 25-02-2011 v 23:42 PM
Ryan-cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Tak ec metr dorazí v úterý,k tomu jsem objednal semínka skunka,tak to vyzkoušim.Dneska jsem koupil vzduchovací opony,večer to tam nacpu a zase bude líp.Jak často měníte kompletní obsah kíble.nebo jen dolíváte hnojivo:poradte dík.

Old Post 26-02-2011 v 18:04 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Proboha kÝbl!!! Sorry, ale tohle je už trošku moc, ne?
Když píšeš, že máš pH 7, po přidání hnojek 5,5, tak si myslim, že si tam dal moc hnojiv, když ti to takhle razantně snížilo pH. No to uvidíš až budeš mít EC metr.
Roztok chce měnit minimálně jednou, když kytka začíná kvést, jinak stačí dolejvat hnojky, ale to už je na každym.
Proboha a nauč se česky, tohle se fakt nedá!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 26-02-2011 v 18:39 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryan-cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Ty toho nase..š pro jedno y.Tak dorazil ec metr.ADWA AD32.
EC jsem naměřil 0,62 a ph 5,6.Přidal jsem hnojivo a ec vylezlo na 1,2.ALE ph skoro na 7.Bych se z toho posral.Co ted??Dal jsem tam 2 vzduchovací opony 58cm dlouhé na elitku 802.To by mělo stačit.Ale problem s vodním kamenem.Dík za každou radu.Jo a teplotu kapaliny mám 26C,což je asi moc.

Old Post 01-03-2011 v 20:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás