Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatim samozřejmě předpěst - od každáho 4 až 6 semínek zatim
holky a kluci začínají v kelímku (substrát na výsev/kokos 1:3) pod zářivkama,
potom jdou do 3,5l nebo 6,5l květníku s hlínou canna terra
....a pak matkárna netradičně pod LED panelem , kterýžto se ke mě dostal jako slepej k houslím...konkrétně tenhle ,,, akorát mu nesvítí dvě řady takže má cca 86w. je tam 58 červených a 8 modrých diod, vlnová délka není úplně nej ale tak co :P osobní názor na LEDky - nejsem z nich tak nadšenej, až pujde cena dolů tak určitě budou stát za ty prachy, ale zatim hps vede (120w rozhodně nedá 400w sodu jak tvrdí reklama). ale je to výborná věc do budoucna až se to poladí a zlevní, tak si myslim že nebude konkurence
na ven do jam a pre buducí matky a řízky z otců) mám přichystán SYMBIVIT A CONAVIT plus PLANTABSORB na guriella místa kam se moc nechodí
jo - je semiAF
mám ho na test a první semínko je přes dva měsíce starý a žádný automaty se nekonají tak vypadá že budu mít řízky ... jinak sem si nechal jenom dvě právě kvůli tomu
každopádně PM voní hezky už v růstu (kořeněně hašišově) a je dost sativoidní
časem zkusim i easy sativu a tyhlety věci pokud budou stabilnější tak jsou velice early a tím pádem vhodné na křížení ...
hlavo,
tentokrát sem si zaplatil , až uvidíš nějaký důvody zase tak mi dej TB a jinak mi ***
hlavně že si k tomu už pak nic nenapsal k řem samcům, jo já vim všechno je to autoflowering důvodů proč samec ukazuje koule pod 18/6 může být spousta - většinou stres a budu si na tom trvat - jak máš napsaný v podpisu - teoreticky je teorie a praxe stejná, v praxi nikoliv takže nám řekni něco víc proč je to všechno autoflower trait když se dívám po netu hodně případů ruderalis nevidělo ani z vlaku ,) http://grower.cz/forum/showthread.p...0230#post960230
Původní příspěvek od jusr
9seeds apollo11 / killing kush (KK=killing fields X KOKush @ sanniesshop), hep2, a pak 2seeds něčeho plus jedno semínko z2009
fotky - rozdíl mezi paličkama timewarp 1 (výnosově asi slabší ale svěžejc voní) a tw2 (výnosově asi lepší ale nemá vůni zatim)
Pěkný plán Na ten kros Killing kush jsem zvědavej-mám ho zase s NYCD-taky zasadim od něho tak 2-4 semínka ale až začátkem Května-snad pro to, že nechci obludy-nemusel bych tu výšku ukočírovat na vzdálených polích.