Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož pěstování je moc silná droga , tak jsem zpět s dalším grouwem.
Tentokrát to bude 7x Top44 od Kozzyho...
Řízky nebyli tak vitální jako první Budhové , ale po pár dnech se parádně rozjely.Jediné co mě trápí jsou trojčetné listy , ale snad se kytky spraví...
Svítím 200w Elektroxx Red úsporkou O ventilaci se starají 4x Pc Fandové 1x 80mm , 2x 120mm a jako hlavní ofuk 1x 130mm)
Na hnojení používám:Biobizz Grow,Fishmix (obrovská spokojenost,rostou po něm před očima) a na květ Biobizz bloom, atami P-K 13-14...
O vlhkost se starám ručně stručně , nevidím problém.Ze začátku sem měl kytky pod igeliťákama , ale teďka už si dělají vlastní klima sami..
Sem bohatší o nové zkušenosti z předchozího pěstu a každopádně se tohle kolo vydaří určitě líp ) předtím sem měl skřín poloprázdnou , rostliny ani jednou nezaštípnutý,takže podle toho to vypadalo ... ale tak vždycky se nějak začíná.
Growu zdar
Nobody
Jo jinak druhej obrazek je soslej z ganjfieldkomix.webgarden ale myslim, že autorovy by to moc nevadilo , že se to tu objevilo
Jako I am Bender , please insert gerder ??
Oh ano to chápu,spíš teďka řeším takovou trojcípou krizi,nevím moc co s tím...Jinak rostlinstvo sem zašmikl a začlo se to větvit fakt noblesně...dokonce se mi i omylem povedl 2x fim ale jak sem psal dřív...
Ty trojlisty mě ale fakt vytáčí...:/
Zkoušel sem prolízat forum a našel sem že se může vyskytnout tendle problém , když je problém s fotoperiodou ( to né) , přemíra UV (hmm úsporka toho mít moc nebude) , tak tu zbývá jen ta špatná genetika...
ph sem kontroloval
snížil sem dávku hnojek a pořád nahazujou takový mutanty...neim no...radši bych klasický jak z protidrogový reklamy
Myslíte že to má cenu dojíždět ??? Koukněte na fotos a posuďte
Každopádně díkec za názor
Jinak je to paráda , když se natrefí osobně na člověka s podobným hobby a může pokecat ,vyměnit zkušenosti a zanadávat si na problémy spojený s naším koníčkem hm? ... to je asi důvod proč píšu až v takhle pozdnějších hodinách......
(kdybych přehlídl nějaký chybky tak to omluvte , píšu v době kdy to skoro není slušný )
Brou noc
JJ taky si rikam, ze to chyta stresy z neceho - nebo mozna jenom se tomu nelibil treba prevoz a proto to ted dela ty trojlistky. Casem by se to melo zpravit, ale jak pise RF ve to jenom vada na krase - hlavne ze jsou zelene
Zdravím
Tak si říkám , že dám kytkám ještě tak týden a budu přepínat
Staly se z nich šílený chobotnice a každej cykl vidím jak kyne zelená masa
Jinak Fishmix hodně dobrá záležitost, roste to po něm skvěle..
Zrovna jim dávám 8ml/3l + 7 kapek kyseliny fosforečné od AH pro snížení pH (voda má 7.9!!)
Myslíte že by bylo vhodný zašmiknout spodní větve , které dosahují výšky zhruba 1/2 rostliny?
Díkec za případný rady a připomínky
jo a holky už začali nahazovat pěkný pětičetný lupeny
3.3. byl poslední den kdy dostali rostlinky 18 h světla
No a teď sou už druhý den na 12h a okamžitě mi ukázali své pohlaví.Nemůžu říct , že bych z toho neměl radost.
Na zalití 7mi kytek v 3,6l květináčích použiji 3l vody které ještě vystužím:
5ml biobizz grow
6ml biobizz bloom
0.5ml ATAMI PK 13-14
Jedna z věcí co mě trápí jsou podivně olezlý spodnější listy (viz foto) a taky trochu voda kondenzující na oknech , ale to s květovou fází skončí ... Přemýšlím že bych pořídil nějakej odvlhčoval spíš tak pro jistotu , minulý kolo sem neměl problémy ale taky sem měl o polovinu míň rostlinstva.
Na další kolo bych chtěl rozjet řádnej vertikal s 6-8 kytkama a dokoupit buďto 150w sodu , nebo 250W cfl.
Nemáte někdo možnost porovnání o jak moc víc topí ta 150W oproti cfl?Docela by mě to píchlo
Zároveň sem si udělal mrňouse , které plánuju hodit na balkón.Kdyby se nepodchytili tak stihnu nařízkovat ještě v dalším kole.
Díkec za sledování
1.Nasazení na květ
2.Choroba na lupenech
3.Celek
4.Mlaďoši na balkon
edit: jo jinak ten zrzek uplně napravo je tam proto , že moc rychle povyrostl a začal se mazlit se zářivkou ... jinak všichni víme že GINGERS HAVE NO SOUL GoD DAM***
zdarekk. mas to pekny, a stema vetvema,jestli jsou v polovine vysky kytky,tak bych je urcite nestrihal a nechal je dorust do roviny s ostatnima a pak uz se to da krasne korigovat a drzet v rovine i bez site nebo pletiva pravidelnym strihanim a ohybanim.krasne si vyplnis prostor a hlavne zvysis vynos..ja osobne striham co to jde, a ohybam jeste vic..ohybane stonky krasne ztvrdnou a zesili..da to praci,ale i bez scrogu to jde ty vrsky mit krasne v rovine,a to je urcite nejlepsi moznost vyplneni prostoru..vsecky spodky pryc,nechat jen vrsky, a pak sklidit poradny macky :-) jinak at to roste .. .
Tak sem tu s aktualizací jak se daří a nedaří mému rostlinstvu.Dovolil sem si na čtyři dny odjet na hory , tak mi kytky ukázali , že to teda fakt ne a jak kočka roztrhá gauč , tak topky se mi pěkně vytáhli (cca 1/3 své výšky).
Vypadají teď celkem bizardně , ale nevidím v tom žádnej závažnej problém
Pokojem se mi začíná linout příjemný cannabisový odér , jak pomalu ale jistě začínají kynout paldy .
Jsou právě v 13.dni květu a mají se k světu...
Každá kytka dostává cca 300ml vody obohacené : 4ml/l Biobizz bloom
1ml/l biobizz grow
0,5 ml/l PK 13-14
+ pár kapek kyseliny fosforečné na chuť a snížení ph
přihazuju nějaký ty fotos
Nemůžu si odpustit přihodit zase nějakýho toho ganjfielda,právě snídám ranní kafe a fakt mě to rozesmálo
Jo a děkuju všem co mi dali hlas v soutěži udělám report o outu
ahoj máš to fakt pěkný kytky vypadaj dobře paldy ještě líp můžu se tě zeptat jak byly velký když si je přepínal na květ a kolik měří ted alespon přibližně díky moc