Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a taky jeste jaka je Herujuana ve srovnani s AK 47 nebo Super Silver Haze diky, rozmyslim mezi temito odrudami a neemuzu se rozhodnout, sme rad za kazde info
herijuana,slizena a už je i fuč...silný model,myslím že se píše až 25% thc...sjh nemáš to třeba zkomolené? JH jack herrer nebo to SSH? jinak pan google je všestraný pomocník i v tomto odvětví,tak hledej šmudlo.
Tyto modely znám.
AK47 a odkaz s popisem http://grower.cz/semena/ak-47
Herijuana IBL přeložený odkaz http://www.sanniesshop.com/herijuana.html
Nám je vyzkoušené, že tyhle dvě jdou pěstit spolu, mají obdobnou výšku po přepnutí. Výnos mají podobný, AK47 trochu větší, ale Herijuana je zase o něco silnější. Oba tyto modely mají i podobnou stavbu keříku.
Co se týká chutě, tak Herijuana je s takovou dominantní kořeněnou vůní a chutí. Osobně bych měl problém vybrat tu oblíbenější, jsou to velmi kvalitní genetiky. U Herijuany se nemusíš bát, že by to nešlo hulit kvůli síle a když ji nenecháš přezrát, tak ani není stoned, prostě silnější dobré hulení.
Super Silver Haze je zase úplně jiná liga. http://grower.cz/semena/super-silver-haze
Je to převážně sativa, takže nejde pěstit s temi výše zmíněnými, po přepnutí se vytáhne ještě asi o 60%, což je celkem výhodné, protože zase svítíš kratší dobu na růstu. Co do vůně a chuti je úžasná , to se těžko popisuje, ale je to takový vysoký ton vůně. Je silná, ale nevytváří izolující stav od okolí, naprosto společenský stav, aktivní a podporuje kreativitu. Na výnos také velmi dobrá, jen je vhodnější pro zkušenější pěstitele, protože chce trochu zkušeností pro vhodnou dobu přepnutí, dokáže po přepnutí pěkně přerůst.
Původní příspěvek od Bárt
Tak asi podle phena, mě dělá delší salámek a satelitní paličky.
Připojuji se ke krastovy,mám heriuanu ze sanies shopu a menší výnos,ale šíleně tvrdé paldy ,které opravdu nejdou zmáčknout a hodne kořeněná vůně,trošku i po hřibech jde cítit.Jinak akáčko luxus model ,myslím že pro tebe ideál ,protože SSh se zase více táhne a je náročnější na pěst.Toť můj názor
Ano, ano, na výnos je slabší než AK47, ale silnější, ale mám dotaz. Jaký máte zkušenosti ze stavem u Herijuany, já mám už něco odhuleno silných modelů, ale dle mě je Herijuana silná, ale nic překvapujícího (řadím na hodní stupnici síly), na úrovni těch silnějších modelů, neměl jsem u tohoto modelu stavy stoned ani jiný vyjímečný stav, jako přehulení atd.
MagiCmane a Krast , jaké máte zkušenosti se sílou tohoto modelu? Osobně jsem čekal větší sílu, a vy?
Já ji měl pouze jako outdoor(pěstoval ji kamarád), takže moc hodnotit nemůžu. Ale jinak co lidi píší, je to hodně silná indica, která posílá do peřin Takže pod nějakou silnější wattáží by mohla udělat divy.
Původní příspěvek od Bárt Ano, ano, na výnos je slabší než AK47, ale silnější, ale mám dotaz. Jaký máte zkušenosti ze stavem u Herijuany, já mám už něco odhuleno silných modelů, ale dle mě je Herijuana silná, ale nic překvapujícího (řadím na hodní stupnici síly), na úrovni těch silnějších modelů, neměl jsem u tohoto modelu stavy stoned ani jiný vyjímečný stav, jako přehulení atd.
MagiCmane a Krast , jaké máte zkušenosti se sílou tohoto modelu? Osobně jsem čekal větší sílu, a vy?
No já ji jel pod šestikoulí v hlíně a co se týče stavu a chuti(jen vapuju) : Nejkořenější chuť co jsem kdy kouřil,je hodně příjemná a hodně sytá a zemitá jak jsem psal až s podkresem hřibů a stav : Také jsem čekal že budu více stoned ale překvepivě stav byl lehčí ,kdybych to měl srovnat třebas bucharem jako je akáčko tak aká má více težkopádnější stav,
Závěrem : Heriuana je supr kytka proi milovníky nezkutečně tvrdých a menších kuliček ale chut niaj knepředší tento malý výnos bohužel.Toť můj názor
MagiCman- přesně moje slova, jen s tím výnosem to nevidím tak zle, ale rozhodně je to tak svébytný model, že by ho měl zkusit každý hobby pěstitel. Také vaporizuji a ta kořeněná chuť je speciál, když jsem to hulil (vaporizoval) poprvé, tak s tou kořeněnou chutí se mi vybavila až kořeněná-zeleninová :-))