Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co jsem tu posledni prepnul na 12/12, tak se problem co pretrvaval v rustu ztratil, ale obevil se novy - viz foto. Hnojim Metropem dle tabulky, sem tam pridam trochu ATAZYME a PK 13/14. Kyticka je v 11L kvetniku, uz je vysoka asi 70cm bez kvetinace.
Jeste bych poznamenal jednu dulezitou vec... Na tu kytku nesvitim shora, ale z boku... Vypada to, ze se to obevuje nejvice tam, kde dopada nejmene svetla... Zarovka samotna na ten vrch sviti zespod listu a shora dopada jen to co se odrazi od stinidla, je mozne, ze to je kvuli tomu? Kdyz jsem totiz svitil shora, obevovalo se to zase na nejnizsich vetvich...
jestedman - jak bych to mel resit? Cista voda + enzymy? Nebo ubrat nejakou slozku - kterou? Diky za reakci
Původní příspěvek od D@D Jeste bych poznamenal jednu dulezitou vec... Na tu kytku nesvitim shora, ale z boku... Vypada to, ze se to obevuje nejvice tam, kde dopada nejmene svetla... Zarovka samotna na ten vrch sviti zespod listu a shora dopada jen to co se odrazi od stinidla, je mozne, ze to je kvuli tomu? Kdyz jsem totiz svitil shora, obevovalo se to zase na nejnizsich vetvich...
jestedman - jak bych to mel resit? Cista voda + enzymy? Nebo ubrat nejakou slozku - kterou? Diky za reakci
je to proste nedosvietene,listy na kraji a v tieni mi to robia vzdy
cau .S
listy sa takto krutia, ked maju malo svetla - na odvratenych a tmavych stranach a rohoch boxu. ... Samulele trafil klinec po hlavicke ... nic zavazne sa nedeje, skus ju otacat ...
+ este by som ju trochu pretrhal ... decentne, nech sa svetlo dostane na zadnejsie listy a palicky
Tak protrhana uz je, chybi uz jen flushing :-) Ale co me dost vstrasilo, nasel jsem plisen na 2 palicich, tak jsem je dal hned pryc - ale je mozne, ze byly prepalene od slunicka... Snad ano a nebude dale delat nejake problemy.