Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
rozhodl jsem se že sem přeci jen nějaký ty fotky dám.nějaký ty zaklady už mám zmáklý tak momentálně zkouším par pokusů(omylů),a rád se s výsledkama podělím.aŤ sme všichni zase trochu chytřejší.
Takže ...všichni víme že co má kytka dole" má i nahoře.mluvim o množství kořenů a velikosti květináče.tzn. čím vetší nádoba tim může být kytka vetší a výsledek je objemnější
já zkusim max. výnosu na co nejmenší květináč. A tojen 3,5 litru.rád bych dokázal že se dá na těch 3,5litru udělat i 50G na kytku.
zároveň zjistit jestli je lepší při600W mít 5-8kytek max. nebo 15,20,mini.
proto to širší spektrum modelů
tak a teť něco k prostoru a podmínkám
světlo 2krát 600W gib extrem
odtah 1150m/h s regulací
přívod 300m/h
Á4KS-chronic,apolo11,ice,ak-47,polárka
plus 5KS fem žralok a 4KS NYPD od nirvany
všechno v grow mixu od plagronu
hnojky kombinace plagronu a AH
prostor je větší ale zarostlá plocha je 90na 200cm.
ph držim kolem 5,8 EC 1týden 1,4apak po týdnu vždyo 0,1zvýšeno do 1,95při 4týdnu květu.pak po týdnu o 0,1 mínus
Hnojiva AH-root,excelerator,micro,enzymy
plagron alga pres,nem oil,tera grow,bloom
a bloombastic od atami
biobooster od greenlabelU
zalivka deně 0,5litru.jednou týdně nasucho
všechno se větví tak jak má .tak snad to bude pokračovat tak jako do teŤ.
kytky sou v super kondici.kvalita řezů byla na naše poměry exkluzivní(THANKS HL...)
těch pětatřicet sem dal taky ...u chronika i 40.ale chci to skusit .jinak příště pojedu nějaký bubláky a normální 10litráky,
Jinak to zatim vypadá že se tak 5 kousků může stloustnout" do Těch 50
zkoušel sem už ledacos ....ale nejvíc sem udělal ve dvaceti litrech při třech týdnech růstu.80-90.
Jinak pointa je v tom že si chci sám vyzkoušet co je a neni real a rozhodnout se co pojedu příště.