Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pestovateľky a pestovateľov.
Tento grow chcem skúsiť rozdiel výnosu medzi 250W HPS a 200w P&G.
Osadenstvo: Jack Herer a Orange Bud ( klony od miestneho člena )
Box DS60: 6x JH a 1x OB
svetlo 250W HPS
Odťah: VK 125
Ofuk: Klipsňák 20cm
Box made in home: 1x JH a 1x OB
svetlo 200W P&G - 1x JH a 1x OB
potiahnutý diamantovou fóliou
Odťah: VK 100
Hnojky : Plagron Grow
Plagron Bloom
Bionova PK 13-14
SUPERthrive ( nejaké vitamíny a hormóny ) neviete niekto o tom niečo?
Substrát: Biobozz Light Mix
ok a ten rozměr ale myslim si jesli to máš 60 D na 40 H tak je jich tam podle mě moc kvůli výnosu ale jinak dobrý jo a jěstli máš indor po prvé tak hnojky stačí aspoň poznáš a budeš vědět
ST jsem zkousel... urcite to neni spatna vec pro blaho rostliny, jen je to dost drahá záležitost. ale vyplatí se. http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=259456 daval jsem ho i cibulce ...
jinak máš velmi pěknou kolekci hnojiv. takto se mi to libi. PK se mi nejvic osvedcilo taky od plagronu- ty mas zkusenost s BioNova?
chybí Ti jen enzymy, at muzes kytce "proudem" lít větší dávky hnojiv
MagicHerb: Zdar. Je to 200w P&G RED. Keď som ju kupoval vtedy ešte nebola 250W úsporka. Válala sa mi v skrini tak prečo nespraviť taký pokus. Ide hlavne o zábavu
Zdar mám tu malý update:
Slečnám sa celkom darí. Na fotkách je zatial len JH OB bude odfotené neskôr. Slečny boli len 8 dní na raste bez zastrihnutia.. Chcel som udržať výšku max 50cm aby som docielil jednu šišku po celej dlžke presvietenú až dole. Celkom sa to podarilo.
1 foto JH úsporka 200w
2 foto JH HPS 250W
3 foto MAkro úsporka 200w
4 foto Makro HPS 250W
5 foto Celok HPS 250W
Zdar, no je videt ze pod 250W to bude asi kosatejsi a mozna i tvrdsi .... kazdopadne priste zastipuj .... mam odzkouseno ..... no a hold je to dobra genetika