Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Ahoj
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Neuro2
Nový Člen

Karma uživatele Neuro2 - 0% Pěstitelská

Pohodička Ahoj Příspěvek č. 1

Zdravím vás všechny co mají rádi zeleň v jakékoliv formě

Jsem začínající pěstitel z Prahy a grower jsem dlouho sledoval jako neregistrovaný.Baví mě pěstování a nejspíš to budu mít po otci.
Mám rád exotické plodiny a rostliny a jen tak pro radost už jsem si popěstoval od slabých entheogenů (leonotis leonorus,Leonotis nepetifolia,Marihuanilla,calea Zacatechichi) až po například cintronovník,mák modrý,šantu kočičí( má kočka se mohla utlouct )nějaké to konopí atd

pěstoval jsem buď outdoor na chatě a nebo indoor za oknem či na balkóně který máme na Jiho západě

Na letošní sezónu bych chtěl vypěstovat a sklidit Chilli (mj. i Nejpálivější papričku na světě) a jednu nebo dvě kytky konopí pro matku na mastičky

To asi pro tentokrát vše budu rád za každou radu a určitě brzy udělám topick o mé úrodě

Neurovo Chilli
DnB League

Old Post 09-01-2011 v 10:45 AM
Neuro2 je offline   Profil uživatele Neuro2   Find more posts by Neuro2   Foto galerie člena Neuro2   Click here to Send Neuro2 a Private Message   Add Neuro2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
josip222
Stálý Člen

Karma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ahoj ahoj, vitaj tak som zvedaví na tvoje úspechy a hlavne na to chilli, tento rok chcem ísť aj ja tú najpálivejšiu Infinity ale seeds ešte asi nieje na trhu tak nechám to na bhut jolokia

Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100%
Parfumy
RQS Special Queen 014
Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?

Old Post 10-01-2011 v 01:09 AM
josip222 je offline   Profil uživatele josip222   Find more posts by josip222   Foto galerie člena josip222   Click here to Send josip222 a Private Message   Add josip222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neuro2
Nový Člen

Karma uživatele Neuro2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od josip222
ahoj ahoj, vitaj tak som zvedaví na tvoje úspechy a hlavne na to chilli, tento rok chcem ísť aj ja tú najpálivejšiu Infinity ale seeds ešte asi nieje na trhu tak nechám to na bhut jolokia

No to si děláš srandu že je ještě o 250.000scu pálivější! a já žil v domění že mám tu nejpálivější odrůdu na světě (Bhut Naga Jolokia)

Neurovo Chilli
DnB League

Old Post 10-01-2011 v 14:07 PM
Neuro2 je offline   Profil uživatele Neuro2   Find more posts by Neuro2   Foto galerie člena Neuro2   Click here to Send Neuro2 a Private Message   Add Neuro2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuna
Nový Člen

Karma uživatele kuna - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

čau lidi sem nová kuna z udolí český muj ráj

bajaja

Old Post 19-01-2011 v 12:22 PM
kuna je offline   Profil uživatele kuna   Find more posts by kuna   Foto galerie člena kuna   Click here to Send kuna a Private Message   Add kuna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-01-2022 - Ahoj - 1 odpovědí
08-12-2019 - Ahoj všem - 1 odpovědí
09-02-2017 - ahoj - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás