Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
Chtel bych zacit pestovat doma a zima je dlouha...
sodik nemuzu kvuli teplote, musi to byt utajene.
Nasel jsem na aukru tohle, myslite ze to ma smysl? http://aukro.cz/item1372464333_led_...ovani_doma.html
o ledkach jsem uz neco cetl ale radsi se zeptam zkusenejsich....
No zalezi co od toho cekas.
Pujde docela dobre schovat a nebude to delat hluk.
Na druhou stranu bude z toho jen par g pro poteseni.
Vetsina tech veci by sla pouzit i v dalsim growu treba pod hps, na prvni pokus je to asi dobre, neco se naucis a moc do toho nedas.
Tak tenhle "kit" jsou vyhozené peníze. Úplně koukám, kolik šméčkařů na aukru působí...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od carlos Tak tenhle "kit" jsou vyhozené peníze. Úplně koukám, kolik šméčkařů na aukru působí...
Přesně tak, to už je lepší si radší vykutit pár úsporek z OBIčka nebo z nějákého shopu kde maj žárovky, a samozřejmě další potřebné věci.
Todle prostě cenu vůbec nemá.
Na týhle stránce je kompletní návod jak vše postavit jen jeho diody se u nás těžko schánějí proto kdo by hledat tak Philips Luxeon dováží nový typy i do čr
nepochopil jsem jak to udelá.. a nerozumím tomu.. nedovedel sem se jaký diody bych si mel sehant ani nic takového jsem na to poleno neumím anglicky.. mohl by nekdo napsat kolik diod v jaký barve ,teplote atp.. tak na 100w ? a co k tomu budu všechno potřebovat ? dekuji
Na týhle stránce je kompletní návod jak vše postavit jen jeho diody se u nás těžko schánějí proto kdo by hledat tak Philips Luxeon dováží nový typy i do čr
jestli chceš není problém něco přeložit popřípadně poradit jaké ledky .Jak píše RespectFlowers červené na květ 660nm a modré na růst 430nm . To co používá ten makáč jsou výkonové ledky .
EDIT
Nepodařilo se mi najít modré ve vlnové délce 430 nm tak kdyby RespectFlowers mohl dát nějaký link na ně
jestli chceš není problém něco přeložit popřípadně poradit jaké ledky .Jak píše RespectFlowers červené na květ 660nm a modré na růst 430nm . To co používá ten makáč jsou výkonové ledky .
EDIT
Nepodařilo se mi najít modré ve vlnové délce 430 nm tak kdyby RespectFlowers mohl dát nějaký link na ně
a poměr jaký by to mel být v tech barvách ? a ješte mi vrtá hlavou to že jsem včera našel plno diod ale každá se liší v popisu .. vůbec si nevim rady ale rozhodne to chci zkusit sestavit a rozjet pod tím grow a hlavne by me ješte zajímalo co je k tomu potřebný k tomu postavení vlatního LEd osvetlení
jako jestli to nemáš vyloženě na matkárnu tak jde hlavně o ty červený 660 , jinak ti můžu doporučit topkonstrukt.cz ale na růst jsou dobrý i trocha bílý
Zdar luky19 nějak jsem z téma nepochopil jestli si chceš LED svítidlo postavit nebo zakoupit ? Vzhledem k tomu, že se ptáš na poměr barev tak si myslím že postavit . V tom případě kdybys jen kvetl tak jak říká RespectFlowers červený a vlnovou délku 660 nějaké bílé a pár modrých . Někde jsem četl, že je vhodné použít i několik UV LEDek .
To RespectFlowers
Zdary jaký používáš poměr ty ? bílé , červené , modré