Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweři, hele před chvílí jsem se registroval a nejdou mi vložit žádný témata to zahr. bazaru. Nevíte proč to? Píše mi to klasiku: děkujeme za obohacení diskuze, ale téma se nezobrazí. Jinak jsem už členem několit let, ale z jistých důvodů jsem musel předchozí účet zrušit.. Díkec moc a snad mě neukamenujete za tento příspěvěk
Ne jen 3x Jsem to promazal a nechal jen jeden,příšte trochu trpelivosti
Jak bych to řekl, ono by na toto asi chtělo upozornit hned v úvodu bazaru, něco jako "prosím čtěte ať se pak nedivíte". Sice je u odkazu do bazaru připsáno, že se jedná o moderovanou inzerci, ale to nic neříká o tom, že inzerát bude čekat na schválení MODem. Fakt ne..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Jak bych to řekl, ono by na toto asi chtělo upozornit hned v úvodu bazaru, něco jako "prosím čtěte ať se pak nedivíte". Sice je u odkazu do bazaru připsáno, že se jedná o moderovanou inzerci, ale to nic neříká o tom, že inzerát bude čekat na schválení MODem. Fakt ne..
V bazaru jsem pečenej vařenej, ale tohodle zelenýho proužku jsem si všim až teď Asi je to tím, že vypadá jinak než normální vlákna, tak to prostě přeskakuju
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk