Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar,
nebudte prosim pohorseni mou otazkou, ale elektronika je pro me spanelska vesnice Potreboval bych sehnat tlumivku pro rtutovou vybojku 250W (Tesla),nevim ale jak se tato konkretni soucastka odborne nazyva. Pokud byste nekdo umeli poradit, ci jeste lepe najit napr. v techto internetovych velkoobchodech:
nevite alespon, kde by se dala sehnat v Brne?
V GME ji podle slov prodavajiciho nemaji.
Poslal me do nejake firmy na Hybesove, Garbo (nebo tak nejak). Zadnou takovou jsem tam ale nenasel
No v elektronice bys jí hledal asi ještě hodně dlouho , ale měl jsi zkusit taky hledání ("starej" jsi na to dost, podle data registrace ) a zadat třeba "tlumivky prodej Brno", jako jsem učinil já a vyjelo mi tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1073
a přímo v Brně jsem našel tohle: http://www.elektroodbyt.cz/
tebe ovšem tak trochu omlouvá, žes to hledal v tý elektronice, protože se v tom nevyznáš (já taky moc ne ) a to beru.
Tak snad ti to k něčemu bude a když ne, tak použij dál to hledání a určitě něco najdeš i tady na Groweru nebo na internetu určitě.
TAKŽE RTUTOVÚ VÝBOJKU NA PĚSTENÍ POUŽÍVAT NELZE ALE SODÍK A METALHALID ANO.TO ČO POTREBUJEŠ MÁM A SOM Z BRNA TAKŽE AK CHCEŠ ZAVOLAJ MI MÁM (viz.moj inzerát v rubrike zahradnický bazar SVETLA NOVÁ I POUŽITÁ ) CIAO LACCO CALL602874992 SKLAD MÁM V ČERNOVICÍCH
pro lacco: to, ze jsem doplnil nejake dalsi firmy, neznamena, ze bych neveril v tvoji serioznost.
Kazdy si muze vybrat, odkud bude nakupovat. To ze se ve forech na groweru nezridka objevuji prispevky s alternativnimi navrhy, dela - IMHO - grower kvalitnejsim. Neber si to osobne. Jeste jsem te kvuli te elektronice nezkontaktoval, ale chystam se.
Pro informaci: byla by skoda nevyuzit valejici se rtutovou vybojku, kdyz muze davat kytkam spoustu svetla.