Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » rizky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jak
Nový Člen

Karma uživatele Jak - 10% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Cau mam rizky orangebadu a nevim jak je mam zasadit nebo co, mam skrin pripravenou na hydroponii 600w, ale nevim jak pripravit rizky na tu skrin. A jeste jestli se mi vyplati udelat hodne mensich kyticek nebo min , ale keriky? dekuji

Nejlepsi rodina je zelena ve skrini.

Old Post 08-12-2002 v 22:54 PM
Jak je offline   Profil uživatele Jak   Find more posts by Jak   Foto galerie člena Jak   Click here to Send Jak a Private Message   Add Jak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jak
Nový Člen

Re:hm Příspěvek č. 2

ok myslel jsem si ze bych se tu mohl necemu priucit, jelikoz jsem se nenarodil z postupem na rizky v hlave jako ty. Rizky nepockaji ani v mrazaku tak kdyby snad nekdo vedel budu rat. Mam je zatim ve vode davam jim hnojivo na rust korenu a cekam jestli objevim lepsi metodu, tech rizku by byla fakt skoda.

Old Post 09-12-2002 v 16:16 PM
Jak je offline   Profil uživatele Jak   Find more posts by Jak   Foto galerie člena Jak   Click here to Send Jak a Private Message   Add Jak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kralicek
Oceněný Pěstitel

Karma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% Pěstitelská

Rizky .... Příspěvek č. 3

Ahoj Vosliku tak Jaku .

to Voslo : na prosto s tebou souhlasim .....

to Jak : nesmis se na Voslika zlobit ..... me take zarazi , ze mas 600W ( to maj proficii co vi co a jak atd... ). Zacina (novacek) se na mensi watazi dejme tomu 150W a 250W s 4kilem ten kdo ma skusenost mini. z outu .... De jen o to kolik ti ta vybojka sezere !!!! Tady mas kalkulacku myslim ze se sam zarazis ... a jeste si to vsechno pekne rozmyslis .... (dej tvou wataz 600 + kvet fazi ta je u Orange Bud - standart 56dni + rustovou fazi taje cca 30-40dni) budes prekvapen ! No pak tu je jedna SUPER vec vyhledavac na pravem hornim rozku ! napis - klon, rizek, matka, !!! Tady je neco malo :

Rizek-
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=703

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4865

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4861

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1191

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4403

A HLAVNE TADY http://grower.cz/cloning.html !!!

A tady je tva 6kilvova kraska v akci ( par rizecku ... to je plitvani proti tomuto ... myslim v poctu kytek ... )

Ahoj Kralicek

[Edited by kralicek on 10-12-2002 at 03:41 PM]

Old Post 09-12-2002 v 19:02 PM
kralicek je offline   Profil uživatele kralicek   Find more posts by kralicek   Foto galerie člena kralicek   Click here to Send kralicek a Private Message   Add kralicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jak
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Osliku ty jsi taky peknej vul, ale opravdu jsem se ponaucil z tvich rad a odpovedi, ale vyresil jsem danou situaci z prehledem v Prazskem growshopu, ten velkorisi darek od kamose vam teda zatopil v palicich.

Old Post 10-12-2002 v 21:46 PM
Jak
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Vosliku hele fakt sory ja to tak nemislel, nastvala me prvni odpoved, kterou jsem dostal od nevim koho, ale kazdopadne jsem rad ze je to vsechno jen vyrtualni jinak bych te potkat nechtel v grou shopu mi poradili. Pro rizky jsem jel az do lLiberce z Prahy tam jsem musel dva dny kalit abzch nejaky dostal a cestou domu my muj taunu umrz na dalnici a pak na kraji prahy takze jsem jel z baglem na zadech a s pytlikem s vodou ve kterim mi plavali zeleny rzbkz nevydarena mise uy od zacatku a pak jeste dostanu sprcano na nejlepsich radcovskych strankach s kteryma jsem pri potizich pocital. sory za chyby pisi v afektu. Osliku Jak je taky sudokopitnik

Old Post 12-12-2002 v 15:28 PM
Jak
Nový Člen

Příspěvek č. 6

no tak to vidis prvni odpoved, ktera uvalela docela slusnej kolos si my napsal ty. Mam ted fakt slusnou karieru.

Old Post 12-12-2002 v 15:35 PM
Jak
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Jak jsem rekl poucil jsem se a menim tu sestistovku za mensi vataz. (seru na to)

Old Post 12-12-2002 v 21:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-07-2005 - řizky - 3 odpovědí
12-12-2004 - rizky - 3 odpovědí
12-04-2004 - Rizky - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás