Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
30,11 už semena vyklíčila,dal jsem do malých rw kostek, teď už jedou 10 dní 18/6 ve velkých kostkách v květináčích s hydrotonem,ktery jsem vykoupal ve vodě s upraveným Ph.....
(příští kolo pojedu z řízků, jen těd když jsem měl koupená semena to zkouším takto...)
děkuji za všechny dotazy připomínky rady tipy budu je potřebovat pěstu ZDAR nazdar
Naposledy upravil konopnýsmotek 14-12-2010 v 12:36 PM
Tak malý update, o tom jak to roste a neroste, jak na fotkach mužete vidět tak 1 vdova a 1 polarní zář to už asi nerozdejchá (jestli včas seženu řezy tak skusím ještě vyměnit) na vině budu já a to nedostatečnou péčí, vyjelo mi Ec až skoro na 1,5 to si myslím že byl hlaví důvod že se některé kytky zasekly, takže jsem roztok upravil na ec 0,9,Ph se drží pořad někde kolem 5,5-5,8. Od teď budu na pozoru :-)......
Jestli vás napadá jiný důvod žloutnutí spodních listů, zpomalení nebo zastavení růstu?.tak prosím.......
Já pro jistotu ješte nasadím -previcur- (snad tim nemůžu uškodit)
(Jasně půjdou světem) a co si myslíš o tom že bych tam místo nich dal něakej klon.
Jinak to funguje jak říkáš (kytky v malinkejch rw pak ve větších rw kostkách a cirkulující roztok.....nemám to ještě vyzkoušený(je to moje první indoor zkušenost) , ale týpek od kterýho to mám to takhle jel a prej v pohodě....
Mám nastavený čerpadla na čtyři zavlažovací cykly po minutě Není to málo nebo snad dokonce blbost?
foto....
Naposledy upravil konopnýsmotek 22-12-2010 v 21:50 PM
Trochu se vzpamatovali,ale problém s listy pořád mám ikdyž už né takový. Pokračuji teda bez jedný -Northenlight- ostatní jsem nechal...
Každá kytka jinak veliká což bude do budoucna asi boj, na růstu již neuvěřitelných 33 dnů ( poradte prosím podle fotek kdy přepnout )
ještě jedna věc, kořeny mi prolízají spodkem květníků (viz foto) na dno vany
snažim se aby na ně šlo co nejméně světla, ale ještě mi chybí pořádná vychytávka, takže myslíte že je potřeba to rychle řešit nebo je to vpořádku?
(myslel jsem že bych je mohl zasypat zbytkem hydrotonu)