Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
cca 2 měsíce zpět jsem tu vytvořil téma 90W UFO LED Grow, jenže LED světlo se mě ztratilo cestou a ještě dodnes ho nemám, takže vám ukážu aspoň jak se holkám daří
setup:
Skříň: 95x80x53cm (VxŠxH) vystlaná mylarem
Ventilace: přítah a odtah z pc fanů na 12V s PWM regulací(udělal jsem si malej oscilátor založenej na 555, takže si teď pěkně ruguluju rychlost otáček), na odtahu je samorobnej pacháč, na přítahu prachovej filtr (aby se mě nelepili chlupy ze psa a prach na paličky)
Světlo: 250W HPS
Hlína: Kokofina Tierra Grow Brick (klasickej kokos)
na 3. fotce vidíte seschlou/dozrálou větev, to se stalo po přípojení napětí do do jedné z kytek, ostatní větve v pohodě jen ta jedna odešla proto už jsem dál s pokusem nepokračoval a kyti po 4 dnech zase odpojil
Ale k tomu deláš klasicky chyby: ten kokos nahoře na fotkách je vyschlej jako prase,dáváš málo hnojek,nebo máš dost rozhozeny pH,zbytečne moc jsi oholil ty velky listy.
čau tys pouštěl napětí do kytek? a odumřela ti jen jedna větev?se divim že ti neschořela ta kytka a k čemu prosimtě to napětí má pomoct? slyšim prvně . ale kytky maj nějakou nažloutlou barvu no , ale to každej model má trochu odlišnej odstín a taky to může zkreslovat fotka.. jinak to kvete pekne. a myslim ze i kdyz to nebudes nijak resit tak to v klidu dokvete.
jinak vím že jsou světlejší ale bohužel nemám pH ani ECmetr a tak to mám tak nějak vše podle oka, asi už by chtěli holky propláchnout, možná jsou zasolený