Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Rakovina - Fénixovy slzy - vyléčí nebo ne ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 17

to video je hotová směska protiřečí a poplašných zpráv navíc jsou to vesměs doměnky nic nepodloženého,část "důkazů" je na pocitech některých lidí !
Navíc v dnešní době jsou možnosti jak zjistit počet špatných buněk kolujících v krvi a tedy potencionální nebezpečí vzniku rakoviny,řeči o chemoterapii která vám poleptá ruku a rakovina si na ni zvykne jsou totální hovadina !Navíc chemo se mění a vyvýjí už několik desetiletí a video pracuje s chemem které dnes je považováno za placebo!
Dnešní chemo je uplně jiné,uváděli že se na nádor přijde až po mnoho letech to ještě neměli kvalitní CT které odhalí nádor v počátečním stádiu kdy je dnes léčitelný na 99%(pokud nemetastázuje!),ve videu se ohání faktem že mnoho lidí umřelo na léčbu ne na nemoc a víte vy vůbec že na léčbu chřipky u nás umře víc jak 100 lidí ročně? je to dáno tím že ne každý snese léky různého typu a není alergik na něco - tedy další blbost,ohánějí se skutečností že chemo může mít mnoho vedlejších učinků ale taky se nedávno prohlásilo v TV že kdyby dnes vymyslely acilpirin tak ho neschválí do prodeje protože má víc negativních učinků pro tělo jako pozitivních a tak je to s většinou starších léků které nepodléhají dnešní certifikaci!,a nakonec myslet si že dietou osklabíme kromě těla i rakovinu je naivní a žádné ovocné nebo zeleninové džusy problém neřeší,jsou některé rostliny a přípravky které fungují jako přirozená imunita proti rakovině (meruňkové jádra,kurkuma atd)ale vše je to v pozici prevence,pokud se v těle něco pokazí a imunita zkolabuje a dovolí rakovině růst je to více méně nejen na vás ale okolí a doktorech jak pomohou tento stav zvrátit.
Při mých bolestech břicha když už jsem tušil že něco takového asi je a vyšetření na to ukazovala jsem hledal rok a snažil se používat dietu a rostliné přípravky ale bez efektu. Proč? Žijeme v nějakém prostředí ,jíme určité věci a působí na nás určitý stres do toho vám může se snížit imunita a vaše tělo prostě už nedokáže tohle vrátit do normálu a hlavně geneticke dispozice bojovat s tímto problémem.To samé když máti našli nádor na slinivce s metastází do celého těla a taky se prakticky nedalo nic dělat a veškerá léčba podle toho videa byla silně neefektivní ba co víc spíše škodila! různé podpůrné preparáty ale prodloužili život aspoň o rok než tělo už neuneslo tu zátěž ,co to bylo čajů a kořínků a všeho možného.
Každý má jiné dispozice a jinou genetiku na to bojovat s nádorem nebo špatnou buňkou a může to potkat každého z nás ale
jimix si napíše že to je životně důležité info ?
kdyby jsi stál vedle mě dostal by jsi facana až by jsi letěl!

jediné co je prvda na tom videu je že máme jíst pestrou stravu s podílem masa,zeleniny,ovoce a necpat se ve fastwůdu a podobných sračkách.

Old Post 31-03-2011 v 11:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimix
Nový Člen

Karma uživatele jimix - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2011
Příspěvků: 21 

Příspěvek č. 18

Olala. Konečně parádní diskuze. Ale facanama bych se hned tak zprudka neoháněl. Video nemá poukazovat ani tak na zbůsoby léčby, leč poodhalit praktiky felčarské mafie. Co se léčby týče, ať se to bude zdát možná trochu příliš, ale my (a tím nemyslím zrovna imunitní systém) jsme ti jediní, kdo si může při takové události pomoci. Ergo nevydávejme se do rukou bílému plášti a zkusme zapomenout na zažitá dogmata. Je toho ve skutečnosti mnoho, co sám pro sebe každý dokáže: http://www.uloz.to/8417292/tajemstv...ret-2008-cz-avi

Old Post 02-04-2011 v 10:03 AM
jimix je offline   Profil uživatele jimix   Find more posts by jimix   Foto galerie člena jimix   Click here to Send jimix a Private Message   Add jimix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 19

Tady jde o to že my co bohužel přišli do kontaktu s rakovinou a naši nový kamarádi z onkologie taky už testovali tuhle stravu neboli stravovací návyky a doporučení makro nebo mikro tak u nikoho to nezabralo !!!
a pokud někdo napíše že jde o "životně" důležité info ,tak by mě leda poslal do hrobu. Chtěl jsem jenom poukázat na opatrnost těchto výroků protože dotyčnému nešlo ale mě šlo o život !
S tím facanem to platí ,až najdeš slušnost a uctu k nemocným pak si tu můžeš psát co chceš ale s rozumem - nějaký odkaz nebo video ještě nikoho nevyléčilo!

Old Post 08-04-2011 v 16:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Re: názor Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od jimix
Za druhé. Jak velmi trefně zmínil krast (díky ti), na přednášce L. Hanuše na Cannafestu byl zmíněn účinek kanabinoidů na eliminaci rakovinných buňek. Může mi ale někdo vysvětlit, rozdíl mezi rakovinou a rakovinnými buňkami? Dosud jsem ho nerozpoznal. Nu což, tady odkaz na výňatek přednášky (moc se omlouvám za tu bídnou kvalitu, ale to podstatné zazní):
http://www.stream.cz/video/563831-prednaska-canna


Rakovina je nemoc , rakovina bunka je multiplikace - proliferace zdravé bunky , takže když vyléčíš rakovinou bunku zbavíš se i rakoviny ne ?? Takhle bych to videl já a použivej editaci , dík Hlava




Rakovina je obecně způsobena mutací, nebo poškozením DNA, kterou se jakožto vývojovým plánem začaly řídit dříve zdravé buňky lidského těla. Kvůli tomu vznikají nejrůznější tumory, které později poškozují normální tělesné funkce a vedou ke smrti.


Rakovina nebo též nádorové onemocnění je různorodá skupina chorob, jejichž společným rysem je to, že některá populace vlastních buněk organismu se vymkne kontrole a začně relativně autonomně růst, ačkoli za normálních okolností jsou buňky schopny svou mutaci detekovat a opravit, anebo se případně alespoň seberozložit apoptózou. Bujení pak může být naprosto neškodné (např. bradavice), ale také může v poměrně krátké době postiženého zahubit (např. některé nádory krve - některé leukémie). Obvykle se považuje za projev zhoubnosti (malignity) to, že nádor roste infiltrativně do okolí a je schopen se rozsévat po těle a zakládat vzdálená ložiska, tzv. metastázy; výjimku z tohoto pravidla představují maligní nádory mozku, které jen vzácně zakládají metastázy.


Rakovinou označujeme nádory vycházející z výstelky, z epitelu. Sarkom vychází ze svalové hmoty. Zhoubné nádory krvetvorných tkání nebo lymfatických uzlin nazýváme leukémie či lymfomy.
...nějake definice

Old Post 08-04-2011 v 16:29 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 21

Jenom dodám že počet tumorových márkrů těch dobrých a těch zlých je potřeba udržovat na určité hranici (jak víme rakovinové buňky máme všichni v těle bez vyjímek) a o to se stará imunitní systém! Pokud ale imunita na určitou dobu selže a postrádá určité obranné látky pak se může stát že rakovinové buńky někde zakotví a nějaký spouštěč je přinutí nekontrolovatelnému bujení za pomocí svého okolí ktré mutuje.
Není ale pravidlem že ten kdo onemocní musí nutně onemocnět znova!
Někdo má rakovinu pouze jedenkrát za život a to díky změně životního stylu jak jídla tak psychiky i životního prostředí dokáže vytvořit dostatečnou obranyschopnost těla.

Old Post 08-04-2011 v 16:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimix
Nový Člen

Karma uživatele jimix - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2011
Příspěvků: 21 

Příspěvek č. 22

Ahojtě.
Přesně Vousáč shrnul.Díky ti. Rakovina je všudypřítomná a pouze imunita rozhodne o tom, zda-li bude projevena. Tož vlastně ani nejni možné se ji úplně zbavit. A i když nechci dokola opakovat, ale jestli ji vyživíme stresem, potažmo toxickým jídlem, potažmo skvělými produkty konvenční medicíny, pak myslím, že není možné být v dostatečné kondici tak, aby samoléčba fungovala. Ale v opačném případě (ad Info z uvedených videí), tzn. opravdu zdravá výživa, doplněná např. zelenými produkty (chlorella apod.), podpořená neochvějnou vírou ve svoje vlastní schopnosti (nezaobírat se, ale radovat především) a finálně doladěná fénixovou slzou pro hladový receptory, tak se mi zdá, že tam se potvůrka může stěží udržet. Informace jsou jen informací. Ta sama nikoho pochopitelně nezachrání. Ale každý sám se sebou může pracovat, jak chce a je mu libo. Tzn. líbí se mi to, využiju to, dobrá. Ale klidně ne, když se s tím neztotožňuju. Ale bez té znalosti se mohu těžko nějak zařídit. Spousta těch věcí se nesnadno přijímá, protože jsou znepokojující, ale o to více je třeba jim věnovat pozornost.
To Hlava sem to tak nemyslel, to as jen neovládám. Někdy mi to vysvětlíš a já se polepším. Díky. Jinak luxus ledtest. Šecky palce hore.
Majte sa

Old Post 10-04-2011 v 01:15 AM
jimix je offline   Profil uživatele jimix   Find more posts by jimix   Foto galerie člena jimix   Click here to Send jimix a Private Message   Add jimix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kollyk
Nový Člen

Karma uživatele kollyk - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 7  

Příspěvek č. 23

Ahoj

Trochu mimo téma

Já mam crohnovu chorobu a docela mi to pomáhá, ale co se týče rakoviny tak farmaceutické společnosti prostě mají obrovské zisky z chemoterapijích a ořazování o kterých se nám ani nezdá tak že kdyby se najednou objevil lék na rakovinu tak ty společnosti přijdou o zisky ! ! !

Old Post 24-04-2011 v 21:11 PM
kollyk je offline   Profil uživatele kollyk   Find more posts by kollyk   Foto galerie člena kollyk   Click here to Send kollyk a Private Message   Add kollyk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stick
Stálý Člen

Karma uživatele stick - 100% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 58  

Příspěvek č. 24

neco o ph a acidobazicke rovnovaze..
Veškerý život začal v moři a ještě dnes lidské tělo obsahuje více než 70% vody. PH
hodnota mořské vody se pohybuje mezi 8 až 8,5. Naše tělo udržuje v krvi pH hodnotu od 7,35
do 7,4. Pokud by se tato hodnota výrazně snížila, člověk zemře. Náš život tedy závisí na tom,
že tělo setrvává v neutrálním, pouze lehce zásaditém prostředí.

Výkyv v acidobazické rovnováze poškozuje nejen lidské buňky, nýbrž každý život.

Nemoci si vyvoláváme svým mnohaletým chybným chováním. Zubní kazy, stejně jako řada
dalších onemocnění (revmatismus, dna, artritida, ledvinové kameny, vypadávání vlasů,
deprese a psychické poruchy – podrážděnost, agresivita, úzkost, ekzémy, plísně, narušování
střevní flóry, kvašení v tenkém střevě, zahnívání v tlustém střevě, nadýmání, zácpy nebo
průjmy, pálení žáhy, napětí ve svalech, bolesti hlavy a v zádech, podrážděný nos a oči, váčky
pod očima, problémy s prokrvováním, krvácející dásně, skvrny a opuchliny, únava po jídle,
citlivost na chlad a pocit chladu v těle, studené končetiny, pomalé hojení ran, ztuhnutí
červených krvinek, které neprojdou jemnými vlásečnicemi, což vede ke zvýšení krevního
tlaku) mají pouze jednu jedinou příčinu – překyselení.

http://www.oberonic.cz/texts/KurtTe...in_Kyselost.pdf

Old Post 28-04-2011 v 21:08 PM
stick je offline   Profil uživatele stick   Find more posts by stick   Foto galerie člena stick   Click here to Send stick a Private Message   Add stick to your buddy list     Navštiv homepage uživatele stick! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 25

http://www.pluska.sk/zdravie/syncek...marihuanou.html

pouze přidávám podle mě zajímavý odkaz....

Old Post 05-05-2011 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
allgood
Nový Člen

Karma uživatele allgood - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 13  

dodatek ku farmaceutike Příspěvek č. 26

presne tak , aj ja si myslim oni farmaceuticke spolocnosi chcu zarobit na vsetkom a idu aj cez mrtvoli im nejde oto aby liecili iba o lovaky, takze zakazu najveci liek konope a potom s neho vyrabaju lieky za tisice korun, taky vyrabi lieciva z obycajnych byliniek a zeleniny ktoru pozname a ani si neuvedomujeme ake je to zdrave a vyzivne narozdiel od liekov a praskov ktore nam predavaju v ovela mensej koncentracii prospesnych latok len aby sme ich nakupovali v tonach a milionoch ,


citace:
Původní příspěvek od tuffgong1


zdravím
tímto neříkám že slzy opravdu léčí jen odpovídám na argument

ono je to asi tak a je to logické žádná farmaceutická firma nechce lék který léčí rychle a účině ,jednoduše a levně

naopak potřebuje něco co léčí pomalu a co nejdýl + je to drahý a složitý proč ? protože chtěj peníze

tím chci říct že kdyby opravdu existoval jednoduchý levný a ůčiný lék na cokoliv tak ho tyto firmi chtít nebudou(nevvydělaj na tom) a když ho nebudou vyrábět farmaceutické firmy tak jak jinak ho vyrábět než doma ?

Old Post 08-05-2011 v 12:13 PM
allgood je offline   Profil uživatele allgood   Find more posts by allgood   Foto galerie člena allgood   Click here to Send allgood a Private Message   Add allgood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 119  

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od kollyk
Ahoj

Trochu mimo téma

Já mam crohnovu chorobu a docela mi to pomáhá, ale co se týče rakoviny tak farmaceutické společnosti prostě mají obrovské zisky z chemoterapijích a ořazování o kterých se nám ani nezdá tak že kdyby se najednou objevil lék na rakovinu tak ty společnosti přijdou o zisky ! ! !


Souhlasím.Četla jsem o tom v Enigmě a je to fakt hnus .Používám zásadně přírodní léky.5 let jsem pracovala a žila v německu a můj osobní lékař byl homeopat.Výlečil mě z boroliozy a to pouze výtažky z bylin které si sám míchal.Pracovala jsem na operačním sále , doktoři (které jsem dobře znala )mi zdělily že pravděpodobně ochrnu.Léčba trvala 6 týdnů a já jsem zdravá jak rybkaCo já vím ,tak léčba rakoviny v pilulkách s opojnou látkou delty-9-Tetrahydrocannabinol (THC),pomáhá již minimálně deset let.Sníží nevolnost při a po chemoterapii.Přesto se používá velice málo,protože farmaceutické drahé léky mají přednost.Zůstává doufat ,že canabis se probojuje .

Naposledy upravil tagra1 05-07-2011 v 09:02 AM

Old Post 05-07-2011 v 08:24 AM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Registrován: Sep 2003
Příspěvků: 280  

Příspěvek č. 28

Můj otec dlouho odmítal jít k doktorovi, dlouho trpěl a předstíral, že je všechno v pořádku. Teď už leží 2 tejdny v nemocnici s gigantickým nádorem prostaty/moč.měchýře, zcela zesláblej a vyhublej na kost. Doktoři od něj dávají ruce pryč, podle nich mu již není pomoci. Ihned po určení diagnózy jsme za pomoci kamarádů vyextrahovali Fénixovy slzy (kombinace GWS a Blueberry), protože je naprosto šílený vidět trpět blízkýho člověka a mít pocit bezmoci, a tohle byla asi jediná možnost, jak mu nějak pomoci. Včera, po prvím dnu aplikace, říkal, že se mu zatím mnohem líp spalo, ale že na bolesti to zatim moc nefunguje. Ale řeknu vám, že donedávna bych si nemyslel, že budu věřit schopnosti výtažku léčit raka, ale teď už věřím, protože to je jediná naděje. A ta doufejme umírá poslední. On je naštěstí zcela neponičen chemem ani ozařováním, jenom úplně zdecimovanej tou hydrou, takže dle toho, co uvádí Rick Simpson a další, by to mohlo fungovat.
Myslete prosím na mýho taťku, přestože ho neznáte. Díky...

Old Post 17-01-2012 v 13:13 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H@nz
Stálý Člen

Karma uživatele H@nz - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 72  

Příspěvek č. 29

Přeju ti hodně štěstí s léčbou tatíka a jemu ať se z toho dostane!

Old Post 17-01-2012 v 17:17 PM
H@nz je offline   Profil uživatele H@nz   Find more posts by H@nz   Foto galerie člena H@nz   Click here to Send H@nz a Private Message   Add H@nz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Registrován: Apr 2010
Příspěvků: 284  

Příspěvek č. 30

Logická úvaha.....Proč je tabák a alkohol...legální?
A proč je marihuana zakázaná?....protože tabák a alkohol škodí a to někdo zatraceně moc potřebuje........a marihuana léčí a to někomu zase ohromně rve zisk.

Old Post 05-02-2012 v 20:34 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H@nz
Stálý Člen

Karma uživatele H@nz - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2011
Příspěvků: 72  

Příspěvek č. 31

To není až zas tak pravda. Pokud hulíš, tak se to dá z hlediska škodlivin při spalování srovnat s cigárama. A převážná většina uživatelů to spaluje. Jinak tabák není psychotropní látka, takže není důvod k nějakému zákazu a alkohol sice do jisté míry myšlení ovlivňuje, ale je znám jako lidstvo samo a to se prostě zakázat nemůže..

Old Post 06-02-2012 v 17:06 PM
H@nz je offline   Profil uživatele H@nz   Find more posts by H@nz   Foto galerie člena H@nz   Click here to Send H@nz a Private Message   Add H@nz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Registrován: Apr 2010
Příspěvků: 284  

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od H@nz
To není až zas tak pravda. Pokud hulíš, tak se to dá z hlediska škodlivin při spalování srovnat s cigárama. A převážná většina uživatelů to spaluje. Jinak tabák není psychotropní látka, takže není důvod k nějakému zákazu a alkohol sice do jisté míry myšlení ovlivňuje, ale je znám jako lidstvo samo a to se prostě zakázat nemůže..
sorry za ot....ale cigarety zabijou ročně víc lidí něž všechny:Vraždy,sebevraždy,úmrtí způsobené drogamy i autonehody.
A koka(ne kokain) i opium je tak známo jako lidstvo samo a přesto se to likviduje.

Old Post 06-02-2012 v 17:15 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4242610 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív