Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak nejsnadněji na malý vzrůst stromku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Registrován: Jul 2010
Příspěvků: 1130  

Obecné Jak nejsnadněji na malý vzrůst stromku Příspěvek č. 1

Zdravím growers

Jak udělat malý vzrust stromku aniž by byly zbytečné dlouhé stonky?

Hodně lidí zalamuje nebo ohýbá větve tak aby se stromek zmenšil.Pro OUT pěstitele není důvod ( Kdo má zahradu/foliak/skleník nebo pěstuje někde na louce nebo i v lese.Mnohem víe se tato metoda hodí pro INDOR nebo do greenhousů.

Každý kdo pěstuje v paneláku na balkoně nebo za oknem si určitě přeje ten svuj stromeček mít co jak nejmenší ale neobrat se o rust rostliny (Zaštipování / neustále přesazování ) ale i se neobrat o výnos genu.

Já sem leto měl svůj první out který se podařil s průměrnou hmotností sišiny na 60/70G.Stromky jsem zaštipnul jen jednou a větve jsem ohýbal a navazoval do vodorovna a udělal jako kdyby strom.Keře měly 165cm a 100cm na šířku.Já o místo problém nemám ale určitě hodně lidí se tímto trápí když kytka vyroste moc vysoko a bojí se jak krádežím tak i že to třeba poznají ti "slušní sousedi".

Sice jak jsem říkal nemám problém o místo ale zajímá mě tahle technika také a chtěl bych se naučit metodu která by byla nejvhodnější a jak a hlavně kdy dělat ruzné kroky pro dobrý a malý vzrůst kytky.


Hodně mě zaujala fotka přiložená - tak bych chtěl například mít své kytky zda by to šlo z obyčejnou kytkou a nemusela by být například automatika nebo nějaký lowryder.



Prosím lidi aby sem napsaly své postřehy kdo dělá touto metodou a podařilo se jim pěstovat do toho metru vzrůstu.

Old Post 21-11-2010 v 21:13 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2009
Příspěvků: 887  

Příspěvek č. 2

Zdravim

Nizky rust se da zaridit mnoha zpusoby -> to co je na fotce vypada na LST (ohybani). Ohybani je dobry zpusob jak snizit vysku rostliny a zpusobit aby rostla rovnomerne - vyssi vetve rostou rychleji nez nizzsi tim jak proudi miza v rostline, jakmile vetev uchytis nize tak se i snizi rychlost rustu. Je treba si dat pozor ze ne vsechny oddrudy jsou vhodne pro LST. Napriklad Mandala seed ma na svych strankach peknou tabulku se svymi strains kde je vyjmenovano na co se hodi jaka kytka.

Dale je treba zohlednit to, kdy se rostlina sadi ven. To byla moje nejvetsi chyba tento rok ze jsem vysadil na zacatku kvetna a potom supnul kytky do skleniku (byly to BlueBerry a vliv Thai se projevil fest). Takze nakonec to vypadalo tak ze kytky byly skoro prez cely sklenik a tahly se jako liany napric. Oproti tomu KC36 ktere bylo vysazeno o dva tydny pozdeji (prevazne indika) se ve skleniku vydarilo. Rostlo skoro celou dobu v 6,5 L kvetinaci a dosahlo vysky 1,5 m takze se tam vlezlo krasne.

No a ty kvetinace jsou posledni moznosti jak snizit vysku rustu - kytka nema kam davat koreny -> nebude tak rust do vysky.

tak snad jsou me rady citelne a pomuzou ;-)

at to roste :-D

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 22-11-2010 v 10:43 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3696300 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív