Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže nejdřív obhajoba hledal jsem na seznamu, i jsem dal do vyhledávače gr 100w Mh a nic a v grshopech jsem taky nepochodil
takže se vás lidé dobří ptám existuje 100w MH ? a pokud ano kde se dá sehnat :-) to je asi vše .................
pěstu zdar
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
njn co se dá dělat tak klidně bych bral 70w MH a 100w HPS když mi to koupíš .................takhle co myslíš pod čem budu mít v růstu hezčí kyti(na jaře chcu out matkarnu abych měl co sázet ven) pod 70w MH nebo 100 w HPS ? :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 njn co se dá dělat tak klidně bych bral 70w MH a 100w HPS když mi to koupíš .................takhle co myslíš pod čem budu mít v růstu hezčí kyti(na jaře chcu out matkarnu abych měl co sázet ven) pod 70w MH nebo 100 w HPS ? :-)
pockej chces si udelat matku a udelat rezy na jaro? 70W MH nebo 100W HPS?? co takhle 150MH??? nejlepsi by byla dvestepadina MH. cim vyssi wataz tim mensi chcipacci. MH nebo HPS?? urcite MH pod HPSkou by byly moc vytahane.
no takhle na jaro chci matku na řezy na ven (matka pude s řezama taky mě jde spíš oto abych nepřišel na oprcaný pole než o super řezy na prodej ) , ale vím jedno 150w nechcu to je pro mě moc takže se v tuto chvíly rozhoduju mezi 70wMH a 85cfl růst ......................
a vůbec nevím takže jako v příspěvku nad prosím o radu
jestli chces jen tak malou, tak ta soda 70W MH ti bude vyhovovat cflka jsem na dve veci. si je domysli. no sak jasne tet matku na jare rezy. to budes mit peknou honicku nez to proberes. ikdyz s tvym pristupem asi jen najdes samici a srat na to....
a s tema super rezama na prodej. to jako na na to ani nemysli. tady v podminkach ale pod vetsi watazi budes mit hezci rezy nez po malym. vyhodis ven o dost krasnejsi rezy jen tak pro info
tak dobře dík
jo s těma super řezama jsem to myslel ironicky :-)
to opravdu nebudu prodávat, max daruju známejm
JJ jako takhle selekce max z 5 semen na víc nemám náladu vyhodim samce a samici vyberu podle toho jaká bude nejpěknější