Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, no na první grow to snad stačit bude, ale:
Ten alobal není nejlepší, kup si raději černobílou fólii, stojí pár korun..
Hlavně tím vystel tu skříň celou, na fotkách se zdá, že to máš asi jen do půlky a to nestačí...
Máš tam nějakej přítah a odtah ven? Pokud ne, tak to naprav, nějakej větrák na odvětrávání a přítah alespoň pasiv... Ten pc větráček co tam jde vidět dej spíš tak, aby foukal na kytky..
A jako poslední sem přihoď nějaky info: rozměry skříně, jaká je to úsporka, co je to za odrůdu tam, atd... Ať se daří
NO skřín už nemam.... protože na chatu mi kařdýý mluvil že nnic tam neudělal že mi tam nic nevyroste at t oradči zabalím atd... tak sem se na to vysral... i přre mooje předcenování že mio vyrostly lepší kytííz len pod modrým světlem tka mi nevěřily ale couž.. počkám si na out ! ale dííky _:-(
Původní příspěvek od Tomeekkk NO skřín už nemam.... protože na chatu mi kařdýý mluvil že nnic tam neudělal že mi tam nic nevyroste at t oradči zabalím atd... tak sem se na to vysral... i přre mooje předcenování že mio vyrostly lepší kytííz len pod modrým světlem tka mi nevěřily ale couž.. počkám si na out ! ale dííky _:-(
To jsi to vzdal velmi brzo
Měl sji se na ně vysrat, ať nerejpou Podívej se tady na mikro pěstitele... Skoro vždycky něco vypěstuješ.. Pokud ti nevadí třeba 10, možná 20g když se zadaří na sklizeň, tak na ně ser... Ale pokud se s tím nechceš zbytečně srát, tak out je jasnej