Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem se rozhod ze skusim indoor no uvidime jak to dopadne skrin ma rozmery s v h-65-140-55
jako obsadku mam 1 rez ak 47
hlina obic koupena v kvetinarstvi
hnojiva 4 slozkove 4 power
na klon sviti 100w hps sodikova vybojka ktera je umistena v cooltube
privod zajistuje pc vetrak a o odtach se stara ventilator 100vko o prumeru 125 odtach ma nakych 145m/3 za hodinu
nikdo zadna poznamka nikdo mi nerekne jak dal alespon nake male rady nebo mi rovnou reknete ze tu kytku mam vytrhnout a vysrat se na to ja vym je to jenom 100 a rvat t do cool tube je uplne zbytecny ale vo tom to je proste dostat ty palice co nejbliz ke zdroji svetla a to se mi dari vrchy mam nakych 5 cm od lampy piste dotazy pripominky at vim co priste udelat lip please help
jo dik zajimave to vypada ale ja chci znat potencial kytky a chci ji nechat rust bez zakroku zadne ohybani zadne strihani proste chci vedet jak se tahle rostlina chova a priste bych ji dal pod 400 kw ale misto 1 by tam byly 4 rikam chci zjistit jak se tahle rostlina chova a pri dalsim growu to vychytat
400kW? omg, pod to jich hod aspon 200-300, jinak je to plejtvani elektrikou a prostorem ;-) a pod tim pak opravdu ohybat nemusis, pohodicka bush B-)
zatial ZAGG
zdravím
prosím hodil bys foto celý kyti ?
jiak já na jaře pojedu out , ale jak budde po sklizni tak plánuju rozjet taky 100w hps
Tak se už těšim jak malej kluk
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !