Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste nemam dojete jedno kolo a uz mam v planu dalsi po delsi dobe z rizku jeste nevim z jakych .A proto sem se rozhodl z kamaradem zrealizovat z jeho pestici mistonsti kde ma 250lampu udelat matkarnu az dojede svoje kolo aby na priste uz sme meli vymazleny svoje rizky:-D
Vybavení : jak v minulem kole
dark stret box 80 cm
ufo max odtah 375 m3
vetrak
pach.filtr prima klina
osvetleni : 250 w MH rust (cca 400 hodin odsviceno)
250 w HPS kvet (nova)
tentokrat to nebude rucni hlina ale drip sistem 3 krat dene kokos v 11,5 l kvetinacich 6 kytek za pomoci ScrOG
HNOJKY : canna coco A+B,rhizotonic,canaboost(budu zkouset poprve),PK 13/14 a enzimy
zalezi na phenu,ale me se ak47 tahlo brutalne i o 100% po prepnuti a musel jsem vetve uvazovat,protoze se svou stavbou neunesl kvety uz od pulky kvetu.vyplati se dat vic rostlin,mit to na husto a nezastipovat.jinak 10 semen nba selekci staci,pokud nevyberes schopny pheno,tak proste vsechno vyhodis a pojedes znovu:-).delal jsem selekce i z 5 semen a jen jednou musel vyhodit celou varku,protoze to stalo za hovno.takovej pech bys mit nemel.
jj to si myslis posledni dobou se vsechno sere :-C krome ak nastestí jo kolik jim mam solit jak prepnu? od zacatku dal jsem jim EC 1.3 pH 5,8 pohoda nebo bys pridal??
a to ak jsem zastipal abych vyplinil celej prostor , tak priste :-C
jo nechal jsem po prepnuti na 12/12 z mh VYBOJKU kterou vymenim za sodik az uvidim prvni pestiky myslite ze je to dobrej napad??
par zmen : nechal jsem je v malich kvetiacich myslim 4.5l misto v 11L tak uvidim co ztoho bude pak nebudu pridavat cannabuster misto toho dam plagron grean sensation(newim jak se to pise) a posledni zmena nikde jsem nesehnal sit a plict se mi nechtela a stejnak jsem vhodnou dobu prosral(prohulil)tak budu muset palice přivazovat :-C
Matkarna : Je to takova mistnost v ktere je postaveny box steny budou potazeny diamantovou folií rozmery jsou š50 cm d 100 ktera bude rozdelena a dve pulky matkarna tam se bude svitit 250w MH a rizkovna :-D tam bude takova ta dlouha tuba 50w mini sklenik na rizkovaní plus takovy mini drip . Odtah bude 250 m3/h plus vlhkomer teplomer
selekce : 5 ks regular seeds belladona od paradise seeds .
5 ks regular seeds passion 1 od dutch passion