Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja i muj kamoš jedem po třetí a ve stejnou dobu nám začínají hnědnout kořeny a sliz (přelom 2 a 3 fáze). Někdy to kytky dají ale někdy ne . Čteme tu hodně, ale nic nám zatim nepomohlo tomu předejít.
Co jedu a jak :
Napouštěcí stoly DUMA
600 W
Chemka: Advanced hydroponics (poměr přesně podle navodu), Senzace PLA - nová formula, Peroxid ,5 na 1000
Teplota: 24-28 den, 16-22 noc
Napouštění: 15 min on, 45 min off
Odrůdy různé
Jiné choroby - vůbec nic
Čistota vysoká
Teplota je pokojová. Neupravuju ji, takže stejně jako teplota vzduchu mínus 3 stupně. Kolega, kerý to jede uplně stejně (jak jsem psal, ji upravuje na 19 a má to samé taky opakovaně.
Ještě, světlo mi k vodě nejde. Opravdu věřím, že dělam vše dobře, ale potezírám četnost napouštění. Logicky se stůl uplně nevypustí a pod poklopem nevyschne, takže kořeny mají optimalní podmínky na hnilobu, tak si řikam, jestli tam nenechat vodu neustále, tím eliminuji kyslík. Ale je to jen doměnka.
všude kde čtu o kořenech, tak je zmínka o přechemkování. Když přidávám senzaci, snižuji poměr Advanced hydroponics ? Já to nedělám . Pravda je že to odpovídá časově uplně.
Propláchni si to pořádně peroxidem H2O2, to pomáhá na kořeny a pročišťuje rostlinu. Jednorázovej proplach by tomu mohl pomoct. Nebo řešit pěstební medium, řasy, fakt nevím čím by to mohlo být.
Zdravím všechny, mám uplně stejný problém jako Yak a chci se zeptat jestli se někomu podařilo přijít na to co s tím. jedu už po 4 znovu, vyměni a vyzkoušel jsem snad všechno dik za odpověd
vitej................ tohle mi oddelalo asi 3 sadby co to je nevim myslim ze proste nejaka sracka ve vode ze zanesenejch trubek ci co...... ale me pomohla RO a dokonala hygiena........... vsechno vyhazet a poridit znova nebo dokonale vydezinfikovat peroxidem savem apod. a neprijit do kontaktu s tou kontaminovanou vodou.....